Beleef 't leukste event

Segway clinic voor families

Segway clinic: ervaar samen het rijden van de toekomst

Segway rijden neemt enorm toe in populariteit. De vrij nieuwe manier van vervoeren is niet alleen een alternatief voor traditionele vervoersmiddelen. De aangename rijervaring zorgt ervoor dat een segway clinic steeds vaker als leuke activiteit gekozen wordt voor bijvoorbeeld familiefeesten. Het in Amerika uitgevonden voertuig wordt aangedreven door meerdere elektromotoren. Een segway neemt weinig ruimte in op het trottoir en fietspad, is erg flexibel en wendbaar. Hoe werkt het? De bestuurder gebruikt zijn of haar eigen lichaamsgewicht om vooruit te komen. Naar voren leunen is rijden en naar achteren leunen is remmen. Het voertuig is zeer wendbaar en daarmee bij uitstek geschikt voor het verkeer in een drukke binnenstedelijke omgeving.

Eerst een workshop op een speciale clinic baan

Het Schwarzwald heeft een unieke clinic baan die speciaal is ontwikkeld voor de segway clinic. De baan is driehonderd meter lang en zit vol spannende bochten, afdalingen en een uitdagende S-bocht. Om jullie het rijden zo snel mogelijk aan te leren, geven wij op onze groene locatie een unieke segway clinic. Zo krijg je de besturing snel onder de knie en kun je jezelf geleidelijk steeds meer uitdagen. Vergeleken met onze clinic baan is een stedelijke omgeving maar saai! Maak scherpe bochten en raas in spectaculaire afdalingen van heuvels naar beneden.

Segway clinic als gezellige familieactiviteit

De segway clinic bij Het Schwarzwald is een razend populaire activiteit voor groepen. Het voertuig maakt bijna geen geluid, waardoor jullie nog meer kunnen genieten van de prachtige bosrijke omgeving van Het Schwarzwald en ook gezellig met elkaar kunt kletsen. Zo beleven jullie als een van de eerste Nederlanders het rijden van de toekomst!

Beleef het bij de goedkoopste van Nederland!

Benieuwd naar deze unieke manier van rijden? Boek direct jullie segway avontuur voor slechts €25,- per persoon, per uur. Dit maakt ons de goedkoopste aanbieder van Nederland, want het huren van dit innovatieve vervoersmiddel brengt doorgaans veel hogere kosten met zich mee. Boek je onze segway clinic in combinatie met een buggy rijden of een retro scooter tour? Dan bent je nóg voordeliger uit en betaalt je slechts €15,- per persoon, per uur. Let op: de minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar en de baan kent in het kader van de veiligheid een helmplicht.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren