Beleef 't lekkerste all-in buffet
  • 2,5 uur genieten voor € 30,00 p.p.
  • Onbeperkt bier, fris en wijn
  • Veel speelmogelijkheden

Warm en koud buffet (all-inclusive)

Kerstbuffet 2018

Bekijk onze speciale kerstbuffet pagina via het menu boven aan de pagina. Reserveer snel uw tafel!

Buffet (all-inclusive)

Het buffet van restaurant Het Schwarzwald geniet al jarenlang een grote populariteit in Overijssel. De voordelige all-inclusive formule en het heerlijke eten en drinken vallen bij gasten goed in de smaak. Wilt u de gastvrijheid van onze Schwarzwalder Toafel nu ook ervaren? U bent van harte welkom om bij ons langs te komen.

Ons culinair buffet onderscheidt zich niet alleen door een hoge kwaliteit, maar ook door de typische invloeden van de streek. Onze gepassioneerde chefs maken de gerechten geheel in eigen huis volgens authentiek Twents recept. Dit resulteert in een ongeëvenaarde smaakbeleving waar Het Schwarzwald in de hele regio bekendheid mee heeft verworven.

All-inclusive warm en koud buffet

Omdat het een all-inclusive buffet betreft, bepaalt u vanzelfsprekend helemaal zelf wat en hoeveel u eet. De keuze is zeer divers, dus er is voor werkelijk ieder wat wils. Het Schwarzwalder Toafel arrangement biedt u de keuze uit een warm en koud buffet met diverse soorten vlees, vis, aardappelen en groenten.

Al deze producten zijn door onze koks met smaak bereid en zijn niet alleen zeer smaakvol, maar ook voedzaam. Bent u vegetarisch? Ook dat is geen probleem, want speciaal voor vegetariërs bereiden wij een overheerlijk gerecht naar keuze. U sluit het buffet af met een verfrissend nagerecht, waarna u volledig ontspannen en voldaan weer huiswaarts keert.

Onbeperkt eten en drinken in Overijssel

Gedurende het buffet kunt u onbeperkt eten en drinken binnen een tijdsperiode van tweeëneenhalf uur. Voor de meeste mensen is dit ruim voldoende tijd om geheel verzadigd te raken. En lust u toch nog wel wat? Dan hebben wij altijd wel een aantal lekkere hapjes of drankjes om uw avond helemaal compleet te maken.
Het Schwarzwalder Toafel arrangement is iedere zondag tussen 16:00 uur en 18:30 uur beschikbaar. Ook een bezoek op zaterdag behoort tot de mogelijkheden, maar dan wel in overleg. Dit all-inclusive buffet vormt de perfecte afsluiting van uw weekend en daarom zouden we willen zeggen: Kom bin’n en schoef an (kom binnen en schuif aan)!

Hét buffetrestaurant van Twente

Als hét buffetrestaurant van Twente hebben we bij Het Schwarzwald een zeer uitgebreide menukaart. Het vermelden waard is de recente toevoeging van dagverse sushi aan ons all-you-can-eat-and-drinkbuffet. Zo kunt u in de bosrijke omgeving van Rijssen onbeperkt genieten van zelfs de meest exotische gerechten.
Heeft u aanvullende vragen over de exacte inhoud van ons buffet of wilt u direct een reservering plaatsen voor de zaterdag of zondag? Uiteraard is dat mogelijk, want onze behulpzame medewerkers helpen u graag verder. Stuur een mailtje naar info@hetschwarzwald.nl of neem telefonisch contact op via (0548) 51 85 05.

Reserveer alvast je tafel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten