Beleef 't beste eten
  • Modern en sfeervol
  • Plaats voor 70 gasten
  • Zon gelegen terras

Hittesteen

Hittesteen

Wilt u de voordelen van een buffet ervaren maar bent u met een kleine groep? Dan is ons hittesteen arrangement het ideale alternatief. Dit is de ultieme combinatie tussen een traditioneel buffet en een à la carte diner en stelt bovendien geen eisen aan de grootte van uw groep. Zo kunt u met zijn allen aan tafel onbekommerd genieten van de lekkerste gerechten.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft u bij dit arrangement niet zelf te grillen. De door u gekozen maaltijden worden door onze chef met zorg bereid en vervolgens bij u op tafel geplaatst. Niet alleen een gezellige manier om te eten, maar ook nog eens bijzonder smaakvol. Misschien is het daarom dat de Bourgondische hittesteen bij onze gasten zo mateloos populair is.

Bourgondische hittesteen: mix tussen buffet en à la carte

Maar er zijn meer redenen voor de grote populariteit. Te beginnen met het concept, dat de voordelen van een buffet combineert met een conventioneel à la carte menu. Dat betekent eten waar u trek in heeft tot u verzadigd bent, maar toch zelf uw gerechten kunnen uitkiezen. En wie wil dat nu niet?
Ook de voordelige prijs is een positief aspect van dit arrangement. U betaalt niet voor de overvloed van een groots opgezet luxueus buffet en niet voor de veelzijdigheid van een schier eindeloos à la carte menu. Het Bourgondische hittesteen arrangement vormt de gulden middenweg als u met een kleine groep op een betaalbare manier uit eten wilt.

Heerlijke gerechten op de hittesteen

Dat de voordelige prijs niets afdoet aan de smaakbeleving en ervaring, blijkt wel uit de gerechten die op de menukaart prijken. Als voorgerecht kunt u kiezen uit twee soepen, natuurlijk dagvers bereid en altijd aansluitend op het seizoen. De chef gebruikt hiervoor alleen de beste ingrediënten, waardoor uw etentje met de hittesteen de best denkbare start krijgt.
Als hoofdgerecht kiest u voor huisgemarineerde spareribs, heerlijk malse varkenshaas saté of Schwarzwalder schnitzel overgoten met spek, ui en champignons naar keuze. Natuurlijk kunt u hierbij lekkere garnituren bestellen zoals authentieke Franse frietjes of in de pan gebakken aardappeltjes met heerlijke kruiden. Wedden dat u ons restaurant met een gevuld gevoel verlaat?

Reserveer de Bourgondische hittesteen direct

Net zo prettig als het eten van het hittesteen arrangement, is overigens ook de totale ervaring van dineren bij Het Schwarzwald. De bosrijke omgeving vormt een sfeervolle ambiance waar u helemaal tot rust komt. Het vriendelijke en ervaren personeel zorgt daarnaast voor een ontspannen sfeer die zich net zo goed leent voor een romantisch diner als voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden.
Heeft u een van de andere arrangement bij Het Schwarzwald reeds ervaren en is dit u goed bevallen? Dan zal ook onze Bourgondische hittesteen ongetwijfeld bij u in de smaak vallen. Maak nu direct een afspraak voor uw groep en plaats een reservering via (0548) 51 85 05 of stuur ons een mail: info@hetschwarzwald.nl.

Reserveer alvast je tafel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren