Beleef 't a la carte menu
  • Plaats voor 70 gasten
  • Zon gelegen terras
  • Open keuken
  • Live cooking

A la carte

À la carte

Voordelig uit eten gaan betekent soms het bestellen van een diner dat uit meerdere gangen bestaat. Helaas wordt uw keuze hierdoor enigszins beperkt. Bij restaurant Het Schwarzwald kunt u daarom kiezen voor een à la carte menu: een compleet 3-gangendiner waarbij u zelf uw voor-, hoofd- en nagerechten kiest. Zo ervaart u het beste van beide werelden.
Doordat u à la carte zelf uw eigen menu samenstelt, weet u zeker dat u altijd kiest voor de lekkerste gerechten. En dat zijn er nogal wat, want de chef van Het Schwarzwald is in culinair opzicht van alle markten thuis. Of u nu wilt genieten van een buitenlands hoogstandje of een authentiek streekgerecht; in ons veelzijdige restaurant kan het allemaal.

Uniek en veelzijdig à la carte menu

Niet alleen sommige van onze gerechten zijn beïnvloed door de streek, dat geldt ook voor de sfeer en de medewerkers. Bij ons in Rijssen geniet u nog van de typische Twentse gastvrijheid die tegenwoordig bij steeds minder eetgelegenheden te vinden is. Hierdoor bent u verzekerd van een gezellige avond in een knusse en ontspannen ambiance.
Zowel deze setting als het eten gaan niet snel vervelen, want ieder seizoen presenteren wij een nieuwe menukaart met andere specialiteiten van ons keukenteam. De gerechten zijn vaak afhankelijk van het seizoen en geïnspireerd door pure ingrediënten uit het vruchtbare Twentse landschap. Desondanks is er ook een ruime keuze uit meer exotische maaltijden.

Compleet 3 gangen diner voor lage prijs

Hoewel veel van onze gasten kiezen voor een 3-gangendiner, kunt u zich ook laten verrassen door een speciaal 4- of 5-gangendiner van onze chef. Een uitgebreider à la carte diner verzekert u van nog meer smaakbeleving en een nog langere avond. Uitermate prettig wanneer u uzelf en uw gezelschap wilt trakteren op een bijzondere en smaakvolle ervaring.
Wat te denken van voorgerechten als carpaccio van de ossenhaas of scampi’s in een overheerlijke knoflooksaus? Ook zeer populair zijn hoofdgerechten als onze Schwarzwalder schnitzel en huisgemarineerde spareribs van de grill. Sluit uw luxueuze à la carte diner af met verfijnde nagerechten als crème brûlée, dame blanche of een proeverij van diverse kleine hapjes.

 À la carte restaurant in Twente

Naast ons à la carte menu, kunt u uiteraard kiezen voor talloze andere arrangementen. Nieuw vanaf februari 2017 is ook ons unieke hapjes diner, waarbij u maar liefst 3 uur lang onbeperkt kunt genieten van uiteenlopende minigerechtjes in proeverijvorm. Onze bosrijke locatie in Rijssen vormt hiervoor natuurlijk het ultieme decor.

Wilt u ook een keer à la carte komen eten bij restaurant Het Schwarzwald in Rijssen?

U zult er geen spijt van krijgen, want talloze tevreden gasten maken regelmatig gebruik van dit voordelige arrangement. Mail voor een reservering naar info@hetschwarzwald.nl of bel ons direct op (0548) 51 85 05.

Reserveer alvast je tafel

Eenvoudig en snel online reserveren

Reserveer alvast je tafel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten