Beleef 't ultieme gevoel van vrijheid
  • Volledig verzorgd
  • Kleurrijke scooters
  • Unieke route
  • Duidelijke uitleg

Retro scooter tour

Scooter rijden in Twente Overijssel

Actie: Boek nu een spraakmakende retro-scooter tour in Twente
1 uur = 25,- p.p.     –     2 uur = 35,- p.p.
4 uur = 40,- p.p.     –     8 uur = €60,- p.p.

Optioneel:
Rijkelijk gevulde picknickmand inclusief koffie & thee  € 15,- p.p.

De Twentse natuur is de ideale streek om met een gezamenlijke scooter tocht te verkennen. Het startpunt van de tour is bij Het Schwarzwald, gelegen op een van de groenste plaatsen van Overijssel. Je krijgt een unieke route en duidelijke uitleg hoe u deze het beste kunt rijden. Rij in de omgeving van de prachtige Schwarzwalder bossen en snuif de gezonde Twentse buitenlucht op. Wedden dat je na afloop helemaal ontspannen bent?

 

Waan jezelf in vroegere tijden met een retro scooter tour!

Bij Het Schwarzwald huur je een echte retro scooter! In combinatie met de tocht door het typische Twentse landschap waan je je zo weer in vroegere tijden. Een retro scooter is niet alleen een van de leukste, maar ook een van de meest praktische vervoersmiddelen die u kunt kiezen om de groene omgeving van Overijssel op uw gemak te ontdekken. Met het kleine en wendbare voertuig komt u zelfs op moeilijk begaanbare plekken en geniet u van de allermooiste plekjes en vergezichten.

Scooter rijden en picknicken in één!

Wanneer je ervoor kiest om een scooter te huren bij Het Schwarzwald, zijn er meerdere mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld trek gekregen van alle indrukken onderweg? Dan zorgt onze rijkelijk gevulde picknickmand voor de inwendige mens. Stop op een van de prachtige plekken tijdens uw tour en kom heerlijk tot rust in het Twentse landschap. Standaard bevat de picknickmand ook voldoende koffie en thee om even mee vooruit te kunnen. De mand met eten en drinken is voor slechts €15,- per persoon bij te boeken.

Boek direct jouw retro scooter tour!

Het boeken van de retro scooter tour is bij Het Schwarzwald bijzonder gemakkelijk. Dit arrangement is al te boeken vanaf €25,- per persoon en is geschikt voor 1 tot 250 personen. Erg geschikt dus voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes en als activiteit om met je vrienden te doen!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer hier je retro scooter

Eenvoudig en snel online reserveren