Beleef 't rijden van de toekomst

Segway clinic

Segway clinic: het rijden van de toekomst

Het in Amerika uitgevonden voertuig wordt aangedreven door meerdere elektromotoren en neemt weinig ruimte in op het trottoir en fietspad. Ideaal als flexibel en wendbaar alternatief voor een personenauto! De segway clinic is meer dan rijden op een elektrische step; alleen de besturing is al zeer intuïtief. De bestuurder gebruikt namelijk zijn of haar eigen lichaamsgewicht om vooruit te komen. Naar voren leunen is rijden en naar achteren leunen is remmen. Het voertuig is zeer wendbaar en daarmee bij uitstek geschikt voor het verkeer in een drukke binnenstedelijke omgeving.

Segway clinic als gezellige activiteit

Het vervoersmiddel mag dan uitstekend toepasbaar zijn in de drukke stad, de zeer aangename rijervaring maakt segway rijden leuk in alle situaties. De segway clinic bij Het Schwarzwald is een populaire activiteit voor groepen. Het voertuig maakt bijna geen geluid, waardoor jullie nog meer kunnen genieten van de prachtige bosrijke omgeving van Het Schwarzwald en ook met elkaar kunt communiceren. Zo beleven jullie als een van de eerste Nederlanders het rijden van de toekomst!

Segway clinic op locatie

Het Schwarzwald heeft een unieke clinic baan die speciaal is ontwikkeld voor segway rijden. De baan is driehonderd meter lang en zit vol spannende bochten, afdalingen en een uitdagende S-bocht. Om jullie het rijden zo snel mogelijk aan te leren, geven wij op onze groene locatie een unieke segway clinic. Zo krijg je de besturing snel onder de knie en kun je jezelf geleidelijk steeds meer uitdagen. Vergeleken met onze clinic baan is een stedelijke omgeving maar saai! Maak scherpe bochten en raas in spectaculaire afdalingen van heuvels naar beneden.

Beleef de unieke segway clinic bij de goedkoopste van Nederland!

Benieuwd naar deze unieke manier van rijden? Boek direct jullie segway clinic voor slechts €25,- per persoon, per uur. Dit maakt ons de goedkoopste aanbieder van Nederland, want het huren van dit innovatieve vervoersmiddel brengt doorgaans veel hogere kosten met zich mee. Boek je onze segway clinic in combinatie met een buggy rijden of een retro scooter tour? Dan bent je nóg voordeliger uit en betaalt je slechts €15,- per persoon, per uur. Let op: de minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar en de baan kent in het kader van de veiligheid een helmplicht.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer deze activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren