Beleef 't Kever rally rijden

Kever rally

Ervaar een echte Kever rally!

De Volkswagen Kever is een legendarische Duitse auto die een halve eeuw geleden het straatbeeld bepaalde in binnen- en buitenland. Het Schwarzwald biedt nu de mogelijkheid om terug te reizen naar die tijd en een unieke rally te rijden met deze historische wagen. De ideale activiteit voor liefhebbers of mensen die het prachtige Overijssel op een leuke manier willen verkennen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie de dag gezellig afsluiten bij Het Schwarzwald.

Een stukje extra beleving bij Het Schwarzwald

De tour van Het Schwarzwald maakt het Kever rijden extra leuk. Met vooraf een kopje koffie of thee en een puzzeltocht tijdens de rit. Het Kever rijden en het tot een goede einde brengen van de puzzeltocht zijn uiteraard niet uw enige bezigheden onderweg. Tijdens de tour bezoekt u diverse heerlijke terrassen, wat een prettige afwisseling vormt op het rijden en het uitvoeren van de opdrachten. De ideale pauze voor een goed gesprek of hilarische momenten met uw groepsgenoten.
Nadien een diner naar keuze zorgt voor een compleet dagje uit. Kies bijvoorbeeld voor een à la carte-menu, barbecue, bourgondische hittesteen of tafelgrill.

Uitdagende Kever rally met prikkelende puzzeltocht

De puzzelrit van Het Schwarzwald is leuk voor jou en al je groepsgenoten. Aan de hand van opdrachten en bolletje pijltje navigatie volg je een spraakmakende route. Deze leidt je onder meer langs het historische kunststadje Diepenheim, Markelo, Hollandse Schwarzwald (Rijssen), Nijverdal en de Holterberg. Onderweg ga je de strijd aan met je groepsgenoten en krijg je tijdens de puzzeltocht diverse foto-herkenningsopdrachten en prikkelende vragen te verwerken. Het winnende team zal passend worden beloond.

Kever rijden in Twente Overijssel

Kever rijden is het ultieme uitje wanneer je houdt van historische voertuigen en het natuurrijke Twentse landschap. Met de rally van Het Schwarzwald beleef je gegarandeerd een leuke dag met je vrienden, collega’s of familie. Er kunnen meerdere personen in één auto rijden. Tijdens de Kever rally krijgen jullie hulp van onze gecertificeerde begeleiders.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je Kever

Eenvouwdig en snel online reserveren