Beleef 't buggy rijden

Buggy rijden

Buggy rijden in een 150cc crossbuggy

Voel de wind in je haren terwijl je in een prachtig landschap racet tegen je vrienden, collega’s of familie. Buggy rijden is actie, spanning en vrijheid! Een ervaring die je altijd bij zal blijven. De 30 tweepersoons crosskarts of buggy’s zijn robuust en hebben profielbanden om ook naast de begaanbare weg vooruit te kunnen komen (tot wel 70 km per uur!). En dit alles tegen een ongekend lage prijs.

Beleef een uitdagende buggytocht bij Het Schwarzwald

Na een warm ontvangst met een heerlijk kopje koffie op onze locatie wordt je meegenomen naar het activiteitenterrein. Een instructeur vertelt je meer over het buggy rijden en geeft veiligheidsinstructies. Je krijgt gratis brillen in bruikleen tegen het opstuivende stof en zand. Dan kan het echte avontuur beginnen! Je stapt in de buggy en volgt de instructeur door het uitdagende landschap. Halverwege is er een stop waarbij bestuurder en bijrijder kunnen wisselen. Optioneel zal er na het buggy rijden een uitgebreid diner buffet of barbecue voor jullie klaar staan.

Off the road door het Twentse landschap

Wij vinden dat het buggy cross gevoel pas écht tot z’n recht komt op de onverharde paden. Buggy rijden bij Het Schwarzwald is dan ook voor een groot deel off the road! De buggytocht zal gaan over verharde en onverharde zand- en bospaden waarbij u de mooiste paden en uitzichten te zien krijgt van het Twentse bosrijke landschap. Dit alles gebeurt uiteraard onder leiding van een ervaren en gecertificeerde instructeur, die vanuit een Jeep de groep begeleidt.

Maximale veiligheid en beleving

Buggy rijden is een uitdagende en spannende activiteit. Juist de snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit razend populair. Het Schwarzwald gaat voor maximale beleving én veiligheid door enkel te rijden met buggy’s van de beste kwaliteit en professionele instructeurs de buggytocht te laten begeleiden. Beleef de spannende buggytocht door de bosrijke omgeving van Het Schwarzwald!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer het buggy rijden