Beleef 't lekkerste diner
  • Modern & sfeervol
  • A la carte & arrangementen
  • Plaats voor 70 gasten
  • Zon gelegen terras

Restaurant Het Schwarzwald

Restaurant

Bent u op zoek naar een goed restaurant in de omgeving van Twente? Dan zal Het Schwarzwald in Rijssen u ongetwijfeld bevallen. Wij bieden u de keuze uit een diversiteit aan bijzondere arrangementen, samengesteld door ervaren chefs die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Zo wordt uit eten gaan wel heel erg lekker!

Maar uit eten gaan bij ons restaurant in Overijssel biedt nog meer voordelen. Wat direct opvalt bij aankomst is de unieke sfeer van de bosrijke omgeving, die een prachtige entourage vormt voor elk diner of buffet. De vriendelijke medewerkers en voordelige prijzen maken een etentje bij Het Schwarzwald tot een zeer aangename totaalervaring.

Restaurant Het Schwarzwald in Rijssen

Net zo mooi als de omgeving, is ook de binnenkant van het restaurant. Het interieur is trendy maar toch gezellig en zorgt ervoor dat u in een sfeervolle setting kunt dineren. Hier schenken wij veel aandacht aan, want uit eten gaan hoort bovenal een ontspannende ervaring te zijn. Niet zelf eten maken, geen afwas doen en genieten van een smaakexplosie en elkaar; dat is waar het om draait.

Met ruimte voor maar liefst 55 gasten dineert u altijd op comfortabele wijze en komt u niet snel plek tekort. Op drukke dagen breiden wij deze capaciteit moeiteloos uit met de Stube, een naastgelegen zaal waar nog eens 20 gasten terecht kunnen. Ook leuk: in de zomer openen wij traditiegetrouw het zonnige terras, waar u in de bosrijke buitenlucht op uw gemak een hapje kunt eten en drinken.

Romantisch en goedkoop uit eten in Twente

Het romantische decor van Het Schwarzwald in Rijssen maakt het dé locatie bij uitstek voor een romantisch samenzijn. Dat betekent echter niet dat u hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Ons restaurant onderscheidt zich namelijk met concurrerende prijzen, waardoor het voor iedereen betaalbaar is om gebruik te maken van een van onze arrangementen.

Een goed voorbeeld van zo’n arrangement is ons all-inclusive buffet, waarbij u voor een voordelige prijs tweeëneenhalf uur lang onbeperkt kunt genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten en bier, fris en wijn. Kies onder meer voor een warm en koud buffet met uiteenlopende soorten vlees, vis, groenten en aardappelen en sluit af met een verrassend nagerecht.

Kindvriendelijk restaurant in Overijssel

Net zo populair als ons buffet zijn de andere arrangementen in ons restaurant, zoals de tafelgrill, a la carte, hittesteen of het traditionele kerstbuffet. Voor liefhebbers van koffie en thee organiseren wij onze High Tea en Koffietafel, twee arrangementen die zich uitstekend laten combineren met heerlijke hapjes of een verfrissende boswandeling.

Goed om te weten is ook dat het restaurant van Het Schwarzwald bijzonder kindvriendelijk is. Zo bieden wij onder meer een speelhoek met spelcomputer en speelgoed, een leuke skelterbaan, een speelkasteel en een treintje. Meer weten of direct een arrangement boeken? Neem contact op via (0548) 51 85 05 of mail naar info@hetschwarzwald.nl.

Reserveer alvast je tafel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je tafel

Eenvoudig en snel online reserveren voor ons restaurant