Beleef 't gezelligste themafeest

Themafeest

Beleef een themafeest van Het Schwarzwald

Lachen, zingen, dansen en oer Hollandse gezelligheid, een casino avond of jodelen tijdens een Tiroler quiz? Bij Het Schwarzwald zijn er vele thema’s die elk feestje tot een succes maken. Piratenfeest, Vikingfeest, Ziekenhuis op stelten en Tropical Beach Party zijn enkele themafeesten van Het Schwarzwald. Kies het leukste themafeest en bereid je voor op een onvergetelijke dag!

Een themafeest voor bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag

De themafeesten van Het Schwarzwald zorgen gegarandeerd voor een geslaagde dag of avond. Karaoke met collega’s of een Viking feest voor de aanstaande bruidegom, bij Het Schwarzwald is niets te gek!

Een zomers tropisch themafeest of dokter Bibber

Een tropische cocktail, muzikale quizzen en een cursus Macarenda dansen? De Tropical Beach party inclusief DJ zorgt ervoor dat jullie het gevoel krijgen ergens in de Caribbean te zijn. Of liever alle fijne kneepjes van het doktersvak leren van onze doldwaze verpleegsters? Aan jullie de keus!

Combineer jullie themafeest met een diner

Een keuze kunnen maken uit ons aanbod van diverse gezellige themafeesten? Bij Het Schwarzwald kunnen jullie heel eenvoudig een themafeest combineren met een borrel of een etentje. Sluit af met een heerlijke barbecue of kies voor een uitgebreid buffetje. Geef je wensen door en Het Schwarzwald zorgt voor een onvergetelijke dag of avond!

 • 100% vermaak
  Onze activiteiten zijn geschikt voor iedereen. U krijgt dan ook
  geen zweet maar een glimlach op uw gezicht tijdens de uitvoering.
 • Beste beoordeeld
  Klanten geven ons een 9.1
 • Laagste prijs garantie
  Altijd de goedkoopste van NL. Eigen werkplaats en 135 voertuigen in eigen beheer.
 • Goed geregeld
  12,5 jaar ervaring, 5000 verzorgde partijen en 35 ervaren medewerkers.
Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren