Beleef 't bij het schwarzwald

Swing Trike

Swing Trike in een groep

Een leuke en avontuurlijke activiteit om te doen is de Swing Trike. De Swing Trike is een elektrische 3-wieler waarbij je een leuke tour kan maken door onze bosrijke omgeving. De Swing Trike is gemakkelijk te besturen, waardoor dit een leuke activiteit is binnen een groep. Wij hebben voor deze activiteit de juiste omgeving, want jullie kunnen onder het rijden gewoon genieten van een heerlijke frisse lucht tussen de bossen. De Swing Trike gaat niet harder dan 25 km per uur, dus ondertussen kunnen jullie ook nog wel met elkaar kletsen.

Hoe werkt de Swing Trike

Ondanks dat de Swing Trike een driewieler is, moet je hier net zoals een Segway gewoon op staan. Het rijden is verder erg gemakkelijk. Voor gas druk je de gashendel in, voor remmen druk je de twee handremmen aan het stuur in en wil je een bochtje maken, dan hoef je simpelweg alleen maar mee te leunen door het leunen op het baan van de richting waar je naar toe wil gaan. Dit wordt ook wel ‘carven’ genoemd. De banden zijn geschikt voor alle onder gronden, wat erg handig is, omdat sommige routes bij ons over hobbelige wegen gaan. In principe kan je deze tour ook gewoon doen in de regen, want de Swing Trike beschikt over spatborden, waardoor de regen niet opspat.

Een leuke tour

Het voordeel van de Swing Trike is dat je verder geen rijbewijs nodig hebt en al vanaf 16 jaar op de Swing Trike mag rijden. Ook is er een bel te vinden op het stuur, die je kunt gebruiken. Je bent namelijk verplicht om op het fietspad te rijden als deze aanwezig is. Een helm is verder niet verplicht. Bij onze Swing Trike tour kun je ondertussen genieten van mooie routes door een mooi gebied, die door onze begeleiders worden bedacht.

Overige leuke activiteiten bij het Schwarzwald

Ben je benieuwd naar onze andere activiteiten? Wij bieden naast de Swing Trike namelijk veel meer sportieve activiteiten aan, zoals een buggy tour, outdoor paintball, anti slipcursus, een segway tour en solex rijden. Daarnaast kun je ook voor overige activiteiten bij ons terecht. Leuk voor bij voorbeeld een bedrijfsfeest, maar ook voor een vrijgezellenfeest, voor zowel mannen als vrouwen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijk voorstel aan. Je kunt namelijk ook verschillende activiteiten met elkaar combineren of bijvoorbeeld de dag afsluiten met een heerlijk buffet of een themafeest.

Benieuwd naar de Swing Trike?

Zie jij de Swing Trike wel zitten en wil je wat meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op en wij zullen je er alles over vertellen. De Swing Trike is daarbij ook nog een van de nieuwste activiteiten die wij aanbieden, dus wees als één van de eersten, zodat jij je vrienden en familie wat leuks te vertellen hebt.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren