Huwelijksvoltrekking

Trouwlocatie voor uw huwelijksvoltrekking

Omdat uw huwelijksdag bijzonder is, zoekt u hier ook een bijzondere trouwlocatie bij. Die vindt u in de vorm van Het Schwarzwald, centraal gelegen tussen Deventer en Enschede en makkelijk bereikbaar per auto of andere vervoersmiddelen. Ondanks de centrale ligging komt u hier terecht op het meest bosrijke plekje van Rijssen. Een uniek decor voor uw huwelijksvoltrekking!

Restaurant Het Schwarzwald is een officiële trouwlocatie in Twente en staat tevens bekend als absolute toplocatie voor feesten en partijen. Of het nu gaat om een romantische huwelijksvoltrekking of ceremonie, een perfect verzorgde bruiloft, een luxueus diner of een spetterend huwelijksfeest; wij creëren exact de juiste sfeer voor u en uw genodigden.

Unieke trouwlocatie in bosrijk Overijssel

Een huwelijksvoltrekking is een speciaal moment dat vooraf gaat aan uw trouwfeest. Het vraagt om een speciale benadering waarin romantiek en stijl een belangrijke rol spelen. Het Schwarzwalder bos zorgt in dit opzicht direct voor de juiste ambiance. De serene rust van de prachtige natuur maakt dit de ideale trouwlocatie voor uw ceremonie.

Het geven van het ja-woord aan elkaar vormt hier een vanzelfsprekend onderdeel van. Weinig trouwlocaties in Nederland zijn hier zo bij uitstek voor geschikt als de bostuin van Het Schwarzwald. Zeker in combinatie met de juiste muziek, die wij ook geheel voor u kunnen verzorgen, garandeert dit u van een sprookjesachtige bruiloft die u zich de rest van uw leven zal herinneren.

Originele en goedkope trouwlocatie in Twente gezocht?

Wanneer u gaat trouwen, zijn er al genoeg zaken die geregeld moeten worden. Bij Het Schwarzwald ontzorgen we u daarom graag en nemen we u de organisatie van de huwelijksvoltrekking geheel uit handen. Alle belangrijke zaken zoals de spreekstoel, stoelen voor gasten, tafels en een professionele geluidsinstallatie zijn hierbij standaard inbegrepen.

Ook op andere vlakken kunnen we u helpen, want onze trouwlocatie is tevens uitermate geschikt om uw huwelijksdiner te laten plaatsvinden. Ons ruime restaurant biedt plaats aan meer dan 50 mensen en bij goede weersomstandigheden kan ook het zongelegen terras worden gebruikt. Een garantie voor succes, want de prachtige bosligging wordt steevast door bruiloftsgasten geroemd.

De gedroomde plek voor uw huwelijksvoltrekking

Heeft uw huwelijksvoltrekking eenmaal plaatsgevonden? Dan is het tijd om uw droombruiloft op passende wijze af te sluiten. Ook dat kan bij Het Schwarzwald, door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze complete bruiloft DJ show. Professionele artiesten verzekeren u van fantastisch entertainment dat uw gasten gegarandeerd naar de dansvloer trekt.

Voor al uw wensen op het gebied van de huwelijksvoltrekking én de rest van uw bruiloft bent u bij trouwlocatie Het Schwarzwald dan ook aan het juiste adres. Graag doen wij u vrijblijvend een passend voorstel op maat, waarbij u gratis gebruik kunt maken van onze bruidssuite en limousine service. Direct contact? Bel naar (0548) 51 85 05 of mail ons via info@hetschwarzwald.nl.