Beleef 't gezelligste avondfeest

Avondfeest

Avondfeest bruiloft

Hoe mooi uw huwelijksceremonie ook is, uw bruiloft is niet compleet zonder een spetterend avondfeest. Dat organiseert u natuurlijk bij Het Schwarzwald, dé trouwlocatie in Twente die bekend staat om zijn bosrijke ligging en prachtig aangeklede zalen. Vier het bezegelen van de liefde met uw partner op grootse wijze met uw vrienden, naasten en familie!

Dat doet u uiteraard op de manier zoals u dat wilt, met de muziek die uw voorkeur geniet. De mogelijkheden op het gebied van aankleding en muzikale invulling zijn bij Het Schwarzwald zeer divers. Hierdoor weet u zeker dat uw avondfeest exact aansluit op uw wensen en bent u verzekerd van een onvergetelijke avond samen met uw gasten.

Avondfeest na sprookjesachtig huwelijk

Als officiële trouwlocatie bezitten de medewerkers van Het Schwarzwald veel kennis en expertise op het gebied van bruiloften en bijbehorende feesten. Wij zorgen er dan ook voor dat uw avondfeest naadloos aansluit op andere onderdelen van uw huwelijksfeest, zoals bijvoorbeeld de sprookjesachtige huwelijksceremonie, de ontvangst in de middag, de gezellige borrel en het luxueuze huwelijksdiner.

Ook tijdens het avondfeest worden uw gasten warm ontvangen met zaken als thee, koffie en een etagère van petit four, luxe sous en bonbon. Is de honger na dit alles nog niet gestild? Dan zijn er gedurende de hele avond diverse warme en koude hapjes beschikbaar voor zowel de zoete als hartige trek. Niemand zal iets tekort komen tijdens uw feest!

Bruiloft organiseren met spectaculair avondfeest

Natuurlijk wilt u dat iedereen op uw huwelijksdag ontspant en helemaal zichzelf kan zijn. De ideale manier om dat te bereiken is een spectaculair avondfeest met de leukste muziek, zodat iedereen zich al snel op zijn gemak voelt en de voetjes van de vloer gaan. Het Schwarzwald biedt u hiervoor de ideale locatie met professionele faciliteiten.

Bij ons boekt u een geweldige band of DJ tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bent u verzekerd van ervaren professionals die uw feest gegarandeerd tot een hoogtepunt brengen. Een complete bruiloft DJ show komt standaard inclusief zaken als een top bruiloft DJ, een verlichte dansvloer, meerdere LED-zuilen en microfoons, een grote beamer en kleurrijke discoverlichting.

Bruiloft afsluiten met avondfeest

Is uw avondfeest na een lange huwelijksdag dan eindelijk afgelopen? Dan gaan u en uw gasten natuurlijk niet met een lege maag naar huis. Ter afsluiting kan gekozen worden voor warme versnaperingen als een puntzak met friet, een lekkere pizzapunt of een broodje warm vlees. Ook een mix van deze zaken behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u het avondfeest op uw bruiloft ook organiseren in de trendy en veelzijdige zaal van Het Schwarzwald? Profiteer van de lage prijzen voor onze all-in arrangementen en overleg uw specifieke wensen met onze behulpzame medewerkers. Wacht niet langer en neem direct contact op via info@hetschwarzwald.nl of bel naar (0548) 51 85 05.

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren