< p>

Een anti-slipcursus volg je bij Het Schwarzwald in Rijssen

Beoordelingen

10

Landal GreenParks

We hebben een personeelsfeest gehad met circa 30 personen. Een super leuk arrangement gehad met ontvangst met koffie/thee en cake, daarna met z’n allen tegelijkertijd een escape room gedaan. De groepen werden wel verdeeld, maar konden allemaal gelijk spelen. Na de eerste activiteit lekker gegeten met een heerlijke bourgondische hittesteen. Met allerlei gerechten er op, voor ieder wat wils. Nadat de buikjes gevuld waren, hebben we nog een pupquiz gedaan verdeeld in groepen met leuke hoeden. Teams waren strijdvaardig en wilden allemaal winnen. De quizmaster bracht een super sfeer en nam mensen leuk te grazen. Voor ons was het een top personeelsfeest en raden het mensen zeker aan! Bedankt voor de goede service!

Door: Lidian

9.4

Van Dam Groep

Van Dam Technisch Beheer heeft een ontzettend leuk bedrijfsfeest gehad bij Het Schwarzwald. Van de collega’s alleen maar positieve reacties ontvangen over de feestavond. Als activiteiten hebben wij gekozen voor escape room of segway clinic/shooting games met daarna een buffet en aansluitend een pubquiz. Het buffet was zeer uitgebreid en smakelijk. De quizmaster van de pubquiz was zeer professioneel en heeft iedereen meegekregen, en wist een gezellige, hilarische en uitbundige sfeer te creëren. De quizvragen zijn divers en laagdrempelig, tevens hebben wij zelf vragen over het bedrijf aangeleverd, die verwerkt zijn in de quiz. Kortom een topavond en zeker voor herhaling vatbaar!

Door: Corine

9

Bruiloft bij Het Schwarzwald

We hebben onze bruiloft gevierd bij Het Schwarzwald. We hebben een ontzettend leuke en goed verzorgde dag gehad, waarbij het aan niets ontbrak!! Wij willen het team van het schwarzwald bedanken voor de perfecte service!!

Door: Giel en Daniëlle

8.7

Pluimers Kraanverhuur

Afgelopen zaterdag een bedrijfsfeest gehad met Pluimers Kraanverhuur. We werden ontvangen met koffie en cake, daarna hadden we een antislipcursus: een geweldige ervaring! Aansluitend hebben we gegeten en de avond afgesloten met een pubquiz. Alle personeelsleden hebben een geweldige avond gehad, bedankt!

Door: Anita

9.3

Landbouw- en industrietechniek Bonhof BV & Metaaltechniek en Machinebouw Bonhof BV

We hebben ons personeelsuitje gevierd bij Het Schwarzwald. Een dagprogramma (50 personen) en avondprogramma (90 personen). Super locatie, super organisatie. Iedereen heeft het perfect naar zijn zin gehad. Absoluut een aanrader en ook goed concurrerend qua prijs. Martin en medewerkers bedankt!

Door: Bonhof Wilp

9.8

Vriendendag

Wij hebben een vriendendag gehouden bij Het Schwarzwald. We zijn hier goed ontvangen met koffie en cake, om vervolgens in een aantal oude kevers te stappen. Een fantastische ervaring om in een dergelijke oude auto te rijden, en dan ook nog met geweldig mooi weer. Geen ellenlange briefing met zaken die absoluut niet mogen, maar gewoon op basis van goed vertrouwen een uur lang kever rijden. Vervolgens hebben we een drankje gehad met wat bittergarnituur. Ook goed voor elkaar! Als tweede activiteit hebben we de escaperoombattle gedaan. In twee groepen tegen elkaar strijden, kijken wie als eerste uit de kamer is ontsnapt. Ook dit was leuk opgezet, en goed geregeld. Ter afsluiting hebben we gegeten en gedronken, wat zeer smakelijk was en er was ruim voldoende voor iedereen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Sander

10

Akor Bouw

We hebben in juni bij Het Schwarzwald te Rijssen ons personeelsfeest gevierd met ca. 200 personen. Alles was prima geregeld, de groep was in tweeën opgedeeld, we konden meedoen aan verschillende activiteiten zoals buggyrijden, keverrijden, escaperoom, segway en we kregen een cursus op de slipschool tegenover Schwarzwald. Tussendoor een lekkere lunch en aan het eind vd dag BBQ met als afsluiter een heerlijk toetjesbuffet. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een topdag was! Zeker aan te raden voor een personeelsfeest.

Door: Akor Bouw

9.5

Huwelijksvoltrekking

In september hier onze huwelijksvoltrekking mogen houden. Zaal was mooi aangekleed van binnen en voor al onze daggasten werd goed verzorgd. Diner was heerlijk met leuke voor- en hoofdgerechten en bij het avondfeest had dezelfde zaal een metamorfose ondergaan. Leuke verlichte dansvloer, goede obers niemand stond droog. Perfect verzorgd. Overigens de ceremoniemeester van Het Schwarzwald heeft overal perfect voor verzorgd en dacht goed mee met ons. Onvergetelijke dag gehad! Zeker een aanrader. Feest met +/- 200 man avond en 80 daggasten.

Door: Marc Brunsman

10

Scholengemeenschap Waerdenborg

Afgelopen week een personeelsfeest gehad dat georganiseerd was door Het Schwarzwald; prima voor elkaar. Gezellige locatie, organisatie van activiteiten prima afgestemd op de groep, bediening goed en buffet goed voor elkaar. Al met al een geslaagde avond!

Door: Ivo

9.6

Baltus Bloembollen

Afgelopen vrijdag hebben wij een personeelsfeest gehad. Voorafgaand hebben wij een duidelijke offerte ontvangen. Ook vervoer werd voor ons verzorgd! Het klopt helemaal en was allemaal prima geregeld. Ook het eten was zeer uitgebreid en heerlijk verzorgd. Wij hadden gekozen voor een thema feest als afsluiter ‘ Apre ski party’ wat ook echt een succes was. Met diverse spelletjes, herkenbare muziek en vooral een top dj stond iedereen op de dansvloer! Heel hartelijk dank.

Door: Kristy

Beleef 't rijden in onverwachte situaties

Anti-slipcursus

Ter informatie: In verband met corona is het op dit moment helaas niet mogelijk om slipcursussen aan te bieden. Uiteraard hebben we genoeg andere activiteiten die wel Corona proof zijn, zoals de buggy Bugxter tour en de retro scooter tour.

Anti slipcursus

In het dagelijkse verkeer krijgt u regelmatig te maken met gevaarlijke situaties. Zeker als u met uw auto de weg op gaat bij een nat of glad wegdek. Een goede voorbereiding en rijvaardigheid zorgen er in dat geval voor dat u met een veilig gevoel achter het stuur stapt. Waar u dit alles leert? Tijdens de slipcursus van Het Schwarzwald!

Het Schwarzwald is al jarenlang gespecialiseerd in een leerzame rijvaardigheidstraining die u beter om leert gaan met risicovolle verkeerssituaties. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de afloop van een gevaarlijke situatie wordt vaak binnen een fractie van een seconde beslist. In onze cursus maakt u kennis met uiteenlopende remmethoden die elk toepasbaar zijn tijdens specifieke omstandigheden.

Belangrijk om te vermelden is dat onze slipcursus niet alleen leerzaam, maar ook zeer leuk is om te volgen! Van uitwijken tot slippen en van remmen tot noodstops – u kunt u op ons speciale oefenterrein bij Rijssen helemaal uitleven in de auto. Dat maakt deze cursus tot een geliefde activiteit tijdens menig vrijgezellenfeest.

Slipcursus: ook voor familiedag of bedrijfsuitje

Onze slipcursus begint met een kort stukje theoretische uitleg. Basiskennis van zaken als spiegelafstelling, stuurhouding, verkeerssituaties en weersomstandigheden is immers noodzakelijk om op de weg optimaal te kunnen anticiperen. Al snel daarna stappen we in de auto en is het tijd voor actie

In Nederland zijn we helaas niet gezegend met alle dagen mooi weer. Wees voorbereid op zware regenval, aquaplaning en onverwachte situaties in het verkeer. Met een verkeersveiligheid training ga je goed voorbereid de weg op! Een anti-slipcursus is niet alleen zeer nuttig, maar ook nog eens een unieke en leuke ervaring!

Een anti-slipcursus bij Het Schwarzwald

Het Schwarzwald organiseert leerzame anti-slipcursussen. In een compacte rijvaardigheidstraining worden jullie bewust gemaakt van de mogelijkheden én onmogelijkheden in verschillende verkeerssituaties. Ontdek de verschillende remtechnieken en leer alles over verschillende soorten wegdekken (door, nat en gladde ondergrond). Hoe wijk je uit? En hoe krijg je de auto weer stabiel onder controle? In deze praktijkgerichte training leer je alles en ervaar je het belang van een goede zit- en stuurhouding en spiegelafstelling.

Tijdens de cursus leren we u onder andere het maken van een noodstop, remmen, uitwijken en een correctie van de achterwielslip. Alle manoeuvres vinden plaats onder begeleiding van een ervaren instructeur. Zo komt uw veiligheid geen moment in het geding en krijgt u feedback die u direct kunt toepassen in de praktijk.

Wilt u een familiedag of bedrijfsuitje organiseren? Ook daarvoor leent onze slipcursus in Overijssel zich uitstekend. Deze gezellige activiteit is geschikt voor groepen van uiteenlopende groottes. Bovendien is onze locatie makkelijk bereikbaar (we zijn direct gelegen bij de A1) en kunt u na afloop van de training heerlijk dineren in ons luxe restaurant. Zo bent u verzekerd van een geslaagd én leerzaam dagje uit!

Wij regelen graag uw vervoer

Na het volgen van onze slipcursus is de verleiding groot om snel weer achter het stuur te stappen. Dat is echter niet in alle gevallen handig – bijvoorbeeld als u tijdens het diner een drankje wilt kunnen drinken of met veel personen van ver moet komen. Maak in dat geval gebruik van de vervoersdienst van Het Schwarzwald en laat u in stijl brengen en halen door een moderne touringcar, Amerikaanse schoolbus of stijlvolle limousine.

Het complete anti-slipcursus pakket

Een anti-slipcursus van Het Schwarzwald bestaat uit een correcte noodstop, remmen en uitwijken en een correctie van de achterwielslip. Na deze cursus weten jullie precies hoe jullie in bepaalde situaties moeten handelen en zijn jullie klaar voor het najaar!

Een combi van leuk en leerzaam

De belangrijkste functie van een anti-slipcursus is uiteraard om te leren hoe om te gaan in bepaalde verkeerssituaties. Toch is het ervaren van deze verschillende situaties daarnaast ook erg leuk! Wil jij ook goed voorbereid de weg op en een leuke anti-slipcursus ervaren? Boek meteen deze activiteit! Deze activiteit is bovendien erg leuk om met vrienden, familie of collega’s te doen!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten