Beleef 't ultieme gevoel van vrijheid
  • Volledig verzorgd
  • Kleurrijke scooters
  • Unieke route
  • Duidelijke uitleg

Retro scooter tour voor families

Een gezellige activiteit voor de hele familie

Actie: Boek nu een spraakmakende retro-scooter tour in Twente
1 uur = 25,- p.p.     –     2 uur = 35,- p.p.
4 uur = 40,- p.p.     –     8 uur = €60,- p.p.

Optioneel:
Rijkelijk gevulde picknickmand inclusief koffie & thee  € 15,- p.p.

Beleef de prachtige omgeving van de mooie Schwarzwalder bossen en snuif de gezonde Twentse buitenlucht op. Altijd al willen scooter rijden in Overijssel? Onze volledig verzorgde retro scooter tour brengt u langs de allermooiste plekjes in Twente en laat u genieten van een geweldig dagje uit met de hele familie! Jullie krijgen een unieke route met daarin een duidelijke uitleg over hoe jullie deze route het beste kunnen rijden. En dat op een echte retro scooter!

Een volledig verzorgde picknick in het Twentse landschap

Hebben jullie tijdens het scooter rijden trek gekregen van alle indrukken onderweg? Dan zorgt onze rijkelijk gevulde picknickmand voor de inwendige mens! Stop op een van de prachtige plekken tijdens jullie tour en kom heerlijk tot rust in het rustgevende Twentse landschap. De picknickmand bevat ook voldoende koffie en thee om een tijdje mee vooruit te kunnen. De mand met eten en drinken is extra bij te boeken voor slechts €15,- per persoon.

Beleef vroegere tijden met onze retro scooter tour

Een retro scooter is niet alleen een van de leukste, maar ook een van de meest praktische vervoersmiddelen die u kunt kiezen om de groene omgeving van Overijssel op uw gemak te ontdekken. Met het kleine en wendbare voertuig komt u zelfs op moeilijk begaanbare plekken en geniet u van de allermooiste plekjes en vergezichten. De retro scooter in combinatie met de tocht door het typische Twentse landschap, zorgen ervoor dat jullie vroegere tijden herleven!

Boek direct jullie retro scooter tour voor families!

Ons arrangement is al te boeken vanaf €25,- per familielid en is geschikt voor 1 tot 250 personen. Erg geschikt dus als activiteit voor een grote familie! Laat de auto staan en spring op een van de vrolijk gekleurde scooters om de prachtige omgeving te verkennen! Gegarandeerd een topdag voor de hele familie!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren