Beleef 't outdoor karten

Outdoor karten voor families

Outdoor karten voor families: beleef de spannende race

Op zoek naar een geschikte activiteit voor jou en je familie? Outdoor karten voor families is razend populair. Er is een parcours gebouwd met kruisingen, chicanes en lange bochten waar jullie je race skills kunnen showen! Ga de uitdaging aan met de hele familie tijdens deze spannende race en zorg dat je als eerste de finish bereikt! Laat jouw stuurmanskunsten zien op de 650 meter lange outdoor kartbaan bij het Schwarzwald.

Veiligheid staat voorop bij Het Schwarzwald

Veiligheid staat voorop bij deze outdoor activiteit van Het Schwarzwald. De karts zijn dan ook uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken, zoals een verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel en een anti-whiplash hoofdbeugel. De karts zijn uitgerust met 200cc Briggs & Stratton motoren op gas. Uiteraard wordt er enkel geracet in onze speciale race pakken inclusief helm.

Leer alles over het outdoor karten!

Tijdens een speciale race clinic van Het Schwarzwald leren jullie de beste tips en trucs bij het outdoor karten. Laat niets meer aan het toeval over en leer alles over de verschillende stuurtechnieken, remmen, driften en optimaal bochten nemen. Klaar om te gaan? Stap samen met je ooms, tantes, neefjes en nichtjes in één van de 35 karts en ga de race aan!

Outdoor karten voor families bij Het Schwarzwald

Zijn jullie helemaal klaar voor de meest spectaculaire kart race van Overijssel? Beleef de uitdagende race op onze kartbaan en ga van start! Het outdoor karten voor families is dé activiteit voor de hele familie. Sluit de dag af met een gezellig gezamenlijk etentje om bij te komen van de spannende race!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren