Beleef 't outdoor karten

Outdoor karten voor bedrijven

Outdoor karten voor bedrijven op een 650 meter lange baan

Laat jouw stuurmanskunsten zien op de 650 meter lange outdoor kartbaan bij het Schwarzwald. Kies je voor karten, dan kies je voor een spannende race vol met uitdaging, bochten en snelheid. Er is een parcours gebouwd met kruisingen, chicanes en lange bochten waar jullie je race skills kunnen showen! Ga de uitdaging aan met collega’s tijdens deze spannende race en zorg dat je als eerste de finish bereikt!

Klaar voor de start? Ga outdoor karten!

Bij Het Schwarzwald leert jullie de beste tips en trucs van het outdoor karten tijdens een speciale race clinic. Laat niets meer aan het toeval over en leer alles over de verschillende stuurtechnieken, remmen, driften en optimaal bochten nemen. Klaar om te gaan? Stap samen met je collega’s in één van de 35 karts en ga de race aan!

Karts met alle mogelijke veiligheidstechnieken

Veiligheid staat voorop bij deze outdoor activiteit van Het Schwarzwald. De karts zijn dan ook uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken, zoals een verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel en een anti-whiplash hoofdbeugel. De karts zijn uitgerust met 200cc Briggs & Stratton motoren op gas. Uiteraard wordt er enkel geracet in onze speciale race pakken inclusief helm.

Outdoor karten voor bedrijven bij Het Schwarzwald

Zijn jullie klaar voor de meest spectaculaire kart race van Overijssel? Beleef de uitdagende kartbaan en ga van start met de outdoor karten activiteit van Het Schwarzwald! Het bedrijfsuitje waar je samen met collega’s nog lang over na zult praten!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren