Beleef 't Tropical beach party gevoel
  • 4 uur durend
  • Warm en koud buffet
  • Inclusief DJ entertainer
  • Consumpties bier, fris en wijn

Tropical beach party

Tropical Beach Party bij Het Schwarzwald

U zoekt een leuk thema voor uw uitje? Het zomerse themafeest Tropical beach party is een spectaculair tropisch feest welke uiterst geschikt is voor alle soorten groepen! Dit unieke beachparty themafeest beleef je bij Het Schwarzwald te Rijssen natuurlijk inclusief Tropical DJ!

Indeling van de avond

Op deze tropical beach party heet onze presentator u van harte welkom onder begeleiding van een tropische cocktail. Uw muzikale kennis wordt door de muzikale quiz op hilarische wijze op de proef gesteld. De quiz dient tevens als informele opwarmer van de avond en als voorbereiding op een smaakvol warm en koud buffet. Na het warm en koud buffet krijgt u van onze ervaren entertainer een cursus tropisch dansen op de Macarena. U geniet vervolgens van een frisse consumptie terwijl uw gedachten worden meegevoerd op de opzwepende klanken van de diskjockey.

Themafeest in Rijssen

De DJ weet in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creeren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. De DJ entertainer nodigt u uit om gezamenlijk de limbo te dansen. Kortom, het is Feest! Een echt Caribisch en tropisch themafeest. Aan het eind van de avond zal het winnende team op passende wijze worden beloond.

Decor

Tijdens dit themafeest is onze feestzaal voorzien van diverse decorstukken als olie vaten, kokosnoten, palmbomen, tropical dj booth, en diverse opblaasbare thema attributen.

Optionele aanvullingen:
Salsa dansles, Cocktail shaker, Workshop Djembé.

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren