Beleef 't segway rijden

Segway clinic voor bedrijven

Segway clinic: een futuristisch bedrijfsuitje

Het uit Amerika afkomstige voertuig wordt aangedreven door elektromotoren en neemt weinig ruimte in op het trottoir en fietspad. Een segway is dan ook de flexibele en wendbare vervanger voor een personenauto. Het is meer dan een elektrische step: alleen de besturing al is zeer intuïtief. De bestuurder gebruikt namelijk zijn of haar eigen lichaamsgewicht om vooruit te komen. Hoe dat werkt? Heel simpel: Naar voren leunen is rijden en naar achteren leunen is remmen. Het voertuig is zeer wendbaar en daarmee bij uitstek geschikt voor het verkeer in een drukke binnenstedelijke omgeving.

Segway clinic als gezellige activiteit

Het vervoersmiddel mag dan uitstekend toepasbaar zijn in de drukke stad, de zeer aangename rijervaring maakt segway clinic leuk in alle situaties. Segway rijden bij Het Schwarzwald is een populaire personeelsactiviteit. De segway maakt bijna geen geluid, waardoor je niet alleen kunt genieten van de prachtige bosrijke omgeving van Het Schwarzwald , maar ook gezellig met elkaar kunt communiceren. Zo beleven jullie als een van de eerste Nederlanders het rijden van de toekomst.

Beleef de unieke segway clinic bij de goedkoopste van Nederland!

Ook zo benieuwd naar deze unieke manier van rijden? Boek direct een segway clinic voor slechts €25,- per persoon, per uur. Dit maakt ons de goedkoopste aanbieder van Nederland, want het huren van dit innovatieve vervoersmiddel brengt doorgaans veel hogere kosten met zich mee. Boekt u onze segway clinic in combinatie met een buggy rijden of een retro scooter tour? Dan bent u nóg voordeliger uit en betaalt u slechts €15,- per persoon, per uur. Veiligheid vinden wij erg belangrijk. De minimum leeftijd voor deelname is dan ook 16 jaar en de clinic baan kent in het kader van de veiligheid een helmplicht.

Persoonlijke workshop met alle collega’s

Het Schwarzwald heeft een unieke clinic baan die speciaal is ontwikkeld voor segway rijden. De baan is driehonderd meter lang en zit vol met scherpe bochten, spannende afdalingen en een uitdagende S-bocht. Om u het rijden zo snel mogelijk aan te leren, geven wij op onze groene locatie een unieke segway clinic. Zo krijgt u de besturing snel onder de knie en kunt u zichzelf geleidelijk steeds meer uitdagen. met onze clinic baan is een stedelijke omgeving maar saai! Maak scherpe bochten en raas in spectaculaire afdalingen van heuvels naar beneden.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren