Beleef 't met de hele familie!

Limousine GPS dropping voor families

De hele familie als VIP tijdens de limousine GPS dropping voor families

Willen jullie ervaren hoe het is om te leven als een echte VIP? Kom naar Het Schwarzwald! Laat je verrassen en mis de unieke beleving als VIP niet! Een heerlijk glaasje Prosecco, glitter en glamour, discoverlichting, een VIP groepsfoto van de hele familie en uiteraard een swingend dvd concert van De Toppers! De perfecte groepsactiviteit voor een hilarische familiedag!

VIP buffet, Lincoln limousine en chique champagne

Is de hele familie gearriveerd bij Het Schwarzwald? Met een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers zullen we jullie warm ontvangen. Daarna vindt de uitleg van de avond plaats. Wanneer jullie allen de spanning al voelen stijgen staat een heerlijk VIP diner buffet voor jullie klaar. Een goede bodem is natuurlijk vereist om samen deze ongekende luxe te ervaren …

Beleef een ritje in de Lincoln limousine

De negen meter lange Lincoln limousine van Het Schwarzwald komt voorrijden en de eerste groep van acht personen mag zich klaarmaken om zich in de wereld van een bekende Nederlander te begeven. De Toppers zijn zich aan het warmspelen voor het limousine DVD concert en als jullie allemaal zitten zal de Prosecco of champagne ontkurkt worden. Proost!

Overleef het bestaan als een ware VIP

Als jullie net een beetje beginnen te wennen aan al de luxe, stopt de limousine … De hele familie wordt geacht om uit te stappen. Middels een GPS systeem moeten jullie de route naar Het Schwarzwald terug zien te vinden. Is jullie groep de andere te slim af? Onderweg krijgen jullie diverse VIP opdrachten te verduren. Bij terugkomst staat een heerlijke borrel jullie op te wachten en zullen alle sensationele verhalen vrijuit gedeeld mogen worden.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren