Beleef 't spannende ritje in de limousine

Limousine GPS dropping voor bedrijven

Beleef een ware VIP avond met de limousine GPS dropping voor bedrijven

Stel je eens voor. Een heerlijk glaasje Prosecco, discoverlichting, glitter en glamour, een VIP groepsfoto van al je collega’s en een dvd concert van De Toppers om samen uit jullie dak te gaan. Beleef deze bijzondere groepsactiviteit van Het Schwarzwald met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje!

Waan je eventjes in luxe: limousine GPS dropping voor bedrijven

Jullie worden ontvangen middels een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers waarna de uitleg van de avond volgt. Wanneer iedereen de spanning al voelt stijgen, wordt een heerlijk VIP diner buffet voor jullie klaar gezet. Met al die borrels is een goede bodem is natuurlijk vereist. Na een gezellig etentje zijn jullie klaar om op pad te gaan!

Limousine GPS dropping voor bedrijven

De negen meter lange Lincoln limousine komt voorrijden en de eerste groep van acht personen mag zich klaar gaan maken om zich in de wereld van een bekende Nederlander te begeven. Zet je schrap voor een DVD concert van De Toppers en proost champagne of Prosecco met je collega’s.

Overleven jullie dit luxe leventje?

Zullen jij en je collega’s dit luxe leventje overleven? Pas als jullie een beetje beginnen te wennen aan het luxe leventje stopt de limousine … Iedereen wordt geacht om uit te stappen. Middels een GPS systeem moet je samen met je collega’s de route naar Het Schwarzwald terug zien te vinden. Zullen jullie dit overleven? Onderweg krijgen jullie namelijk diverse lastige VIP opdrachten te verduren. Kortom: een groepsactiviteit vol gezelligheid en samenwerken.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren