Beleef 't met de hele familie

GPS adventure tour voor families: gezelligheid en samenwerken

Op zoek naar een geschikte invulling van jullie familiedag, familieweekend of dagje uit? De GPS adventure tour van Het Schwarzwald biedt jullie een heerlijke boswandeling door het Schwarzwalder bos, middels een Garmin GPS systeem.

Wandelen, kletsen en samenwerken

Door middel van een GPS navigatiesysteem worden jullie langs de mooiste plaatsen van het Hollandse Schwarzwald geleid. Jullie zoeken de kortste route naar punt 1 via de GPS navigatie pijl. Natuurlijk zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden, en zo ook voor deze opdracht. Eenmaal aangekomen bij punt 1 volgen jullie de tocht over de aangegeven route in jullie GPS-systeem.

Uitdagende vragen en activiteiten

Gedurende de GPS adventure tour voor families krijgen jullie, indien dit gewenst is, te maken met diverse gezellige en uitdagende vragen en activiteiten. Tijdens de wandeltocht kunnen jullie dan antwoord geven op de gestelde vragen. Uiteraard is het gebruik van hulpmiddelen, zoals een mobiele telefoon, hierbij niet toegestaan.

GPS adventure tour voor families: leuk voor jong en oud

Het GPS systeem dat gebruikt wordt voor deze activiteit is zeer gebruiksvriendelijk, en hierdoor geschikt voor zowel jong als oud. Deze activiteit is niet alleen geschikt voor kleine groepen, maar ook voor de relatief grote groepen (6 tot 50 personen). Samenwerken en gezelligheid staan bij de GPS adventure tour voor families centraal.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren