Beleef 't avontuur

GPS adventure tour voor bedrijven

GPS adventure tour voor bedrijven: een unieke beleving in het bos

Een heerlijke wandeling door het Schwarzwalder bos, middels een Garmin GPS systeem. Het Schwarzwald leidt jullie, door middel van een GPS navigatiesysteem, langs de mooiste plaatsen van het Hollandse Schwarzwald.

Wandeltocht met gezellige vragen en activiteiten

Het GPS systeem dat gebruikt wordt voor deze activiteit is zeer gebruiksvriendelijk, en hierdoor geschikt voor zowel jong als oud. Gedurende de activiteit krijgen jullie, indien gewenst, te maken met diverse gezellige en uitdagende vragen en activiteiten.

Kies samen de juiste weg met de GPS adventure tour voor bedrijven

Jullie zoeken de kortste route naar punt 1 via de GPS navigatie pijl. Natuurlijk zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden, en zo ook voor deze opdracht. Eenmaal aangekomen bij punt 1 volgen jullie de tocht over de aangegeven route in jullie GPS-systeem. Tijdens deze tocht kunnen jullie antwoord geven op de gestelde vragen. Uiteraard is het gebruik van hulpmiddelen, zoals een mobiele telefoon, niet toegestaan.

Bouwen aan een sterk team met de GPS adventure tour voor bedrijven

Deze activiteit is niet alleen geschikt voor kleine groepen, maar ook voor de relatief grote groepen (6 tot 50 personen). Samenwerken staat bij de GPS adventure tour voor bedrijven centraal. De activiteit wordt dan ook vaak ingezet als teambuilding activiteit.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren