Beleef 't outdoor karten

Outdoor karten

Outdoor karten op een 650 meter lange baan

Laat jouw stuurmanskunsten zien op de 650 meter lange outdoor kartbaan bij het Schwarzwald. Kies je voor karten, dan kies je voor uitdaging, bochten en snelheid. Er is een parcours gebouwd met kruisingen, chicanes en lange bochten waar je jouw race skills kunt showen! Ga de uitdaging aan met vrienden, familie of collega’s tijdens deze spannende race.

Op zoek naar een spectaculaire activiteit? Ga outdoor karten!

Bij Het Schwarzwald leer je de beste tips en trucs van het outdoor karten. Laat niets meer aan het toeval over en leer alles over de verschillende stuurtechnieken, remmen, driften en optimaal bochten nemen. Klaar om te gaan? Ga van start met je collega’s, vrienden of familie! Wie zal er het snelste zijn?

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat voorop bij deze outdoor activiteit van Het Schwarzwald. De karts zijn uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken, zoals een verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel en een anti-whiplash hoofdbeugel. De karts zijn uitgerust met 200cc Briggs & Stratton motoren op gas. Uiteraard wordt er geracet in een speciaal race pak inclusief helm.

Outdoor karten bij Het Schwarzwald

Ben jij klaar voor de meest spectaculaire kart race van Overijssel? Beleef de uitdagende kartbaan en ga van start met de outdoor karten activiteit van Het Schwarzwald! Er zijn 35 karts beschikbaar. Dit maakt het de ideale activiteit voor groepen tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast de slipcursus

Eenvoudig en snel online reserveren