Beleef 't Limousine GPS dropping

Limousine GPS dropping

Beleef een ware VIP avond met de limousine GPS dropping

Laat je verrassen en mis de unieke beleving als VIP niet! Een heerlijk glaasje Prosecco, glitter en glamour, discoverlichting, een VIP groepsfoto en uiteraard een dvd concert van De Toppers maken de Limousine rit onvergetelijk! De perfecte groepsactiviteit voor een familiedag, vriendenfeest of bedrijfsuitje.

De meest bijzondere rit door Twente: limousine GPS dropping

Jullie worden ontvangen middels een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers waarna de uitleg van de avond volgt. Wanneer jullie allen de spanning voelt stijgen staat een heerlijk VIP dinner buffet voor jullie klaar. Een goede bodem is natuurlijk vereist om deze ongekende luxe ervaring te beleven.

De negen meter lange Lincoln limousine

De negen meter lange Lincoln limousine komt voorrijden en de eerste groep van acht personen mag zich klaarmaken om zich in de wereld van een bekende Nederlander te begeven. De Toppers zijn zich aan het warmspelen voor het limousine DVD concert en als jullie allemaal zitten zal de Prosecco of champagne ontkurkt worden. Proost!

Overleef het bestaan als een ware VIP

Als jullie net een beetje beginnen te wennen aan al de luxe, stopt de limousine … Iedereen wordt geacht om uit te stappen. Middels een GPS systeem moeten jullie de route naar Het Schwarzwald terug zien te vinden. Onderweg krijgen jullie diverse VIP opdrachten te verduren. Overleven jullie het bestaan als een ware VIP? Bij terugkomst staat een heerlijke borrel jullie op te wachten en zullen alle sensationele verhalen vrijuit gedeeld mogen worden. Natuurlijk zal de winnende groep zich nogmaals mogen wagen aan een heerlijke fles Prosecco!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je limousine GPS dropping

Eenvoudig en snel online reserveren