Beleef 't avontuurlijkste groepsuitje

GPS adventure tour

Beleef Het Schwarzwald met behulp van een GPS adventure tour

Een heerlijke wandeling door het Schwarzwalder bos, middels een Garmin GPS systeem. Het Schwarzwald leidt jullie, door middel van een GPS navigatiesysteem, langs de mooiste plaatsen van het Hollandse Schwarzwald.

Leuk en uitdagend voor jong en oud!

Het GPS systeem is zeer gebruiksvriendelijk, en hierdoor geschikt voor zowel jong als oud! Gedurende de activiteit krijgen jullie, indien gewenst, te maken met diverse gezellige en uitdagende vragen en activiteiten.

Ook geschikt voor grote groepen

Deze activiteit is niet alleen geschikt voor kleine groepen, maar ook voor de relatief grote groepen (6 tot 50 personen). Samenwerken staat centraal. De activiteit wordt dan ook vaak ingezet als teambuilding activiteit voor bedrijven.

Vind de weg met onze GPS adventure tour

Jullie zoeken de kortste route naar punt 1 via de GPS navigatie pijl. Natuurlijk zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden, en zo ook voor deze opdracht. Eenmaal aangekomen bij punt 1 volgen jullie de tocht over de aangegeven route in jullie GPS-systeem. Tijdens deze tocht kunnen jullie antwoord geven op de gestelde vragen. Uiteraard is het gebruik van hulpmiddelen, zoals een mobiele telefoon, niet toegestaan.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je GPS dropping

Eenvoudig en snel online reserveren