Beleef 't outdoor paintballen

Outdoor paintball experience voor bedrijven

Outdoor paintball experience voor bedrijven: plezier en adrenaline

Beleef de vetste paintball game in Twente. Het Schwarzwald is de enige locatie in Overijssel waar je twee tot drie uur onbeperkt kunt paintballen. De wisselende spelvormen en het uitdagende terrein staan garant voor spanning en avontuur. Wie komt er als beste uit de strijd?

Verschillende speltypen outdoor paintball experience voor bedrijven

Het Schwarzwald kent vier verschillende speltypen waarbij verschillende teams tegen elkaar spelen: ‘attack and defend’, ‘capture the flag’ (zeer geschikt voor bedrijfsuitjes), ‘wedding crasher’ (speciaal voor vrijgezellenfeesten) en ‘the bodyguard VIP’. Maak een keuze tussen één van deze vier speltypen en ga de strijd aan!

Teambuilding bij Het Schwarzwald

‘Capture the flag’ is de ultieme outdoor paintball experience voor bedrijven. Beide teams krijgen een vlag in het basisstation. Het doel is om de vlag van het andere team te veroveren. Indien een speler geraakt wordt dient deze het veld te verlaten. Bij capture the flag draait het om coördinatie in taken als verkenning, aanval en verdediging. Tip: vraag naar de teambuilding mogelijkheden voor dit speltype en leer je collega’s op een andere manier kennen.

Paintballen bij Het Schwarzwald

Geen rekening achteraf maar (h)eerlijk all-in 2 uur lang schieten in verschillende speltypes. Bij Het Schwarzwald houden we niet van verassingen en confronteren je dan ook niet met een rekening achteraf. We weten allemaal dat wanneer u eenmaal de smaak te pakken heeft u met gemak 400 balletjes verbruikt. En dat is bij ons allemaal inclusief!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren