Beleef 't outdoor paintballen

Outdoor paintball experience

Outdoor paintball experience: plezier en adrenaline

Beleef de vetste paintball game in Twente. Het Schwarzwald is de enige locatie in Overijssel waar je twee tot drie uur onbeperkt kunt paintballen. De wisselende spelvormen en het uitdagende terrein staan garant voor spanning en avontuur. Wie komt er als beste uit de strijd?

De outdoor paintball experience bij Het Schwarzwald

Geen rekening achteraf maar (h)eerlijk all-in 2 uur lang schieten in verschillende speltypes. Wij houden niet van verassingen en confronteren je niet met een rekening achteraf. We weten allemaal dat wanneer u eenmaal de smaak te pakken heeft u met gemak 400 balletjes verbruikt. Dat is bij Het Schwarzwald allemaal inclusief!

Verschillende speltypen outdoor paintball experience

Het Schwarzwald kent vier verschillende speltypen waarbij verschillende teams tegen elkaar spelen: ‘attack and defend’, ‘capture the flag’ (zeer geschikt voor bedrijfsuitjes), ‘wedding crasher’ (speciaal voor vrijgezellenfeesten) en ‘the bodyguard VIP’. Maak een keuze tussen één van deze vier speltypen en ga de strijd aan!

Outdoor paintball experience in Twente Overijssel

Klaar om het spel te spelen? Beleef de vetste paintball experience in Twente Overijssel op een zeer uitdagend terrein. Outdoor paintball experience is de perfecte activiteit voor elk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of voor tijdens een familiefeest.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je paintball arrangement

Eenvoudig en snel online reserveren