Beleef 't solex rijden

Solex rijden voor families

Een echte Overijsselse toertocht voor de hele familie!

De Solextour van Het Schwarzwald is hét dagje uit voor de hele familie. De mooiste plekjes van Markelo, Holten, Diepenheim en Rijssen vliegen langs jullie heen tijdens een ontspannende rit. Na een lekker kopje koffie kan de tocht beginnen. Zoek je een familie-uitje met extra beleving? Kies dan voor de ouderwetse lederen kleding die perfect past bij het solex rijden. Geheel in kostuum kun jij met je familie op de bromfiets stappen!

Solex rijden voor families: waan je in vroegere tijden

De legendarische kleine bromfiets maakte in de vorige eeuw furore in binnen- en buitenland. De Solex met zijn onderscheidende uiterlijk was in de jaren ’60 vooral bij de Nederlandse jongeren populair. Ook ondervinden hoe het is om te toeren op dit klassieke vervoersmiddel? Of deze oude tijden herleven? Solex rijden is gegarandeerd een succes voor de gehele familie. Beleef samen vroegere tijden bij Het Schwarzwald!

Solex rijden in een landelijke omgeving

Wat is er nu mooier dan heerlijk toeren door een bosrijk landschap? Overijssel staat bekend om de groene bossen, prachtige vergezichten en beeldschone landschappen. Niet bekend in deze omgeving? Geen probleem! Het Schwarzwald heeft een route voor jullie uitgestippeld, zodat jullie de mooiste plekjes van Twente te zien krijgen. Solex rijden voor families is niet alleen leuk voor natuurliefhebbers, maar ook niet eens een gezellig tijdverdrijf. Solex rijden bij Het Schwarzwald is gegarandeerd een dag waar jullie met veel plezier aan terug zullen denken.

Solex rijden voor families tegen een zeer scherpe prijs

Het Schwarzwald heeft talloze Solexen van perfecte kwaliteit in de verhuur, zodat je met de hele familie nostalgie kunt beleven. Solex verhuur bij Het Schwarzwald behoort bovendien tot de goedkoopste in Nederland. Voor een tour van anderhalf uur betaalt u slechts €35,- per persoon. Voor slechts €5,- per persoon boekt u hier een traditionele jas en helm bij, zodat de hele familie geheel in stijl op pad kan.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren