Beleef 't Kever rally rijden

Kever rally voor families

Beleef de gezellige Kever rally voor families

Het Schwarzwald biedt nu de mogelijkheid om terug te reizen naar die tijd en een unieke rally te rijden met een echte historische wagen. De Volkswagen Kever is een legendarische Duitse auto die een halve eeuw geleden het straatbeeld bepaalde in binnen- en buitenland. Kever rally voor bedrijven is de ideale activiteit voor de hele familie. En tevens een gezellige manier om het prachtige Overijssel te verkennen.

Wie van jullie is de slimste?

Tijdens de Kever rally is er een puzzelrit uitgezet door Het Schwarzwald. Aan de hand van opdrachten en bolletje pijltje navigatie volgen jullie een spraakmakende route. Deze leidt je onder meer langs het historische kunststadje Diepenheim, Markelo, Hollandse Schwarzwald (Rijssen), Nijverdal en de Holterberg. Onderweg ga je de strijd aan met familieleden en krijg je tijdens de puzzeltocht diverse foto-herkenningsopdrachten en prikkelende vragen te verwerken. Het winnende team zal passend worden beloond!

Kever rally voor families bij Het Schwarzwald

Met vooraf een kopje koffie of thee worden jullie hartelijk in ontvangst genomen bij Het Schwarzwald. Tijdens de tour bezoeken jullie diverse heerlijke terrassen, wat een prettige afwisseling vormt op het rijden en het uitvoeren van de opdrachten van de puzzeltocht. De ideale pauze voor een goed gesprek of hilarische momenten met de hele familie. Na de rit kunnen jullie kiezen voor een diner naar keuze, zoals een barbecue, à la carte-menu, tafelgrill of bourgondische hittesteen.

Kever rally voor families door een prachtig landschap

Ontdek het natuurrijke Twentse landschap, ervaar de nostalgie van de Kever rally en sluit de gezellige dag af met een heerlijk diner. Kever rijden is niet voor niets het ultieme uitje voor de hele familie. Hier zullen jullie nog lang van nagenieten …

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren