Beleef 't buggy rijden

Buggy rijden voor families

Buggy rijden: de meest stoere familieactiviteit

Zijn jullie op zoek naar een spannende en betaalbare activiteit voor de hele familie? Zoek niet verder! Buggy rijden is actie, spanning en vrijheid! De buggy’s van Het Schwarzwald zijn robuust en speciaal gemaakt om ook off road vooruit te kunnen komen (tot wel 70 km per uur). Voel de wind door je haren terwijl je in een prachtig landschap racet tegen je vader, zus, oom of tante! Wie is de snelste?

Buggy rijden voor families

Na een warm ontvangst met een heerlijk kopje koffie op onze locatie wordt je meegenomen naar het activiteitenterrein. Een instructeur vertelt je meer over het buggy rijden en geeft veiligheidsinstructies. Jullie krijgen gratis brillen in bruikleen tegen het opstuivende stof en zand. Dan kan het echte avontuur voor jullie beginnen! De hele familie kan plaatsnemen in de buggy’s en volgt de instructeur door het uitdagende landschap. Halverwege is er een tussenstop waarbij bestuurder en bijrijder kunnen wisselen. Optioneel kunnen jullie na het buggy rijden aanschuiven voor een uitgebreid diner buffet of een barbecue met een heerlijk drankje om jullie familiedag gezellig af te sluiten.

Verken samen met een instructeur het Twentse landschap

Ervaar zelf de meest prachtige plekken van ons prachtige landschap. De bosrijke omgeving en prachtige natuur maken elke buggytocht tot een echte beleving. Wij vinden dat bij het buggy rijden het cross gevoel pas echt tot z’n recht komt op de onverharde wegen. Onze buggytour is dan ook voor een groot deel off the road! De buggytocht zal plaatsvinden over verharde en onverharde zand- en bospaden waarbij u de mooiste paden en uitzichten te zien krijgt! Dit alles vindt uiteraard plaats onder leiding van een ervaren en gecertificeerde instructeur, die in een Jeep met de groep meerijdt.

Buggy rijden met de hele familie

Buggy rijden is een uitdagende en spannende activiteit, leuk voor dames en heren. Juist de snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit razend populair. Het Schwarzwald gaat voor maximale beleving én veiligheid door enkel te rijden met buggy’s van de beste kwaliteit en professionele instructeurs de buggytocht te laten begeleiden. Neem jouw familieleden mee door de bosrijke omgeving van Het Schwarzwald!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren