Beleef 't Solex rijden

Solex rijden voor bedrijven

Solex rijden voor bedrijven in Twente Overijssel

De Solex: het is de legendarische bromfiets die in de vorige eeuw furore maakt in binnen- en buitenland. Het kleine bromfietsje met zijn onderscheidende uiterlijk was met name in de jaren zestig bijzonder populair bij jongeren in Nederland. Nog altijd denkt deze generatie met veel plezier terug aan het rijden en toeren op dit klassieke vervoersmiddel. In de omgeving van Twente en Overijssel is Het Schwarzwald veruit de bekendste aanbieder. Voor de voordeligste verhuur en een onvergetelijke tour of tocht bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Solex rijden voor bedrijven: het ultieme dagje uit

Solex rijden voor bedrijven is het ultieme dagje uit voor u en uw collega’s en voert jullie langs de mooiste plekjes van Markelo, Holten, Diepenheim en Rijssen in Overijssel. De tour begint uiteraard bij Het Schwarzwald, waar u onder het genot van een lekker (en natuurlijk alcoholvrij!) drankje de ideale start van een dag vol plezier beleeft. Nu kan de Solextour dan echt beginnen. De ouderwetse lederen kleding wordt uit de kast gehaald en in uw kostuum stapt u geheel in stijl op de bromfiets. U zult al snel merken dat het rijden op dit voertuig een ongeëvenaarde ervaring is, die jullie met weemoed doet terugdenken aan vroeger tijden.

Solex huren en rijden op een prachtige locatie

Het landschap in Overijssel staat bekend om zijn groene bossen en prachtige vergezichten en natuurlijk hebben wij een route voor u uitgestippeld waar u hier ten volle van kunt genieten. Juist deze omgeving leent zich bij uitstek voor een heerlijke tour of tocht. Solex rijden voor bedrijven is dan ook zeer geschikt in zo’n landelijke omgeving. Maar ook als groepsactiviteit is het een gezellig tijdverdrijf waarbij de tijd zorgeloos voorbij vliegt. Het rijden in groepsverband geeft een uniek gevoel dat totaal niet te vergelijken is met vervoer in een auto of ander vervoersmiddel. .

Solex huren: lage verhuur prijzen

De Solex verhuur bij Het Schwarzwald behoort tot de goedkoopste in Nederland. Voor een tour van anderhalf uur betaalt u slechts €35,- per persoon. Voor slechts €5,- per persoon boekt u hier een traditionele jas en helm bij, voor net wat extra beleving. Is het de eerste keer dat u op een Solex gaat rijden? Voor de tour begint is er de mogelijkheid om de besturing onder de knie te krijgen vanaf een rustige boerderij locatie.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren