Beleef 't ultieme gevoel van vrijheid
  • Volledig verzorgd
  • Kleurrijke scooters
  • Unieke route
  • Duidelijke uitleg

Retro scooter tour voor bedrijven

De ideale activiteit voor elk bedrijfsfeest

Actie: Boek nu een spraakmakende retro-scooter tour in Twente
1 uur = 25,- p.p.     –     2 uur = 35,- p.p.
4 uur = 40,- p.p.     –     8 uur = €60,- p.p.

Optioneel:
Rijkelijk gevulde picknickmand inclusief koffie & thee  € 15,- p.p.

Heeft u altijd al willen scooter rijden in Overijssel? De verhuur van Het Schwarzwald biedt u nu de gelegenheid om voordelig de tocht van uw dromen te maken. Onze volledig verzorgde tour brengt u langs de mooiste plekjes in Twente en laat u genieten van een geweldig dagje uit met collega’s!
Je krijgt een unieke route met daarbij een duidelijke uitleg hoe jullie deze het beste kunnen rijden. Rij in de omgeving van de mooie Schwarzwalder bossen en snuif de gezonde Twentse buitenlucht op.

Beleef vroegere tijden met onze retro scooter tour

Een retro scooter is niet alleen een van de leukste, maar ook een van de meest praktische vervoersmiddelen die u kunt kiezen om de groene omgeving van Overijssel op uw gemak te ontdekken. Met het kleine en wendbare voertuig komt u zelfs op moeilijk begaanbare plekken en geniet u van de allermooiste plekjes en vergezichten. Bij Het Schwarzwald huur je zo’n echte retro scooter! In combinatie met de tocht door het typische Twentse landschap waan je je hiermee zo weer in vroegere tijden.

Volledig verzorgd!

Hebben jullie trek gekregen van alle indrukken onderweg? Dan zorgt onze rijkelijk gevulde picknickmand voor de inwendige mens! Stop op een van de prachtige plekken tijdens jullie tour en kom heerlijk tot rust in het Twentse landschap. Standaard bevat de picknickmand ook voldoende koffie en thee om even mee vooruit te kunnen. De mand met eten en drinken is voor slechts €15,- per persoon bij te boeken.

Boek direct jouw retro scooter tour!

Het boeken van de retro scooter tour is bij Het Schwarzwald bijzonder gemakkelijk. Dit arrangement is al te boeken vanaf €25,- per persoon en is geschikt voor 1 tot 250 personen. Erg geschikt dus als activiteit voor al jouw collega’s! Laat de auto staan en spring op een van de vrolijk gekleurde scooters en bezorg alle collega’s een topdag! De ideale invulling van elk bedrijfsfeest!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren