Beleef 't Kever rally rijden

Kever rally voor bedrijven

Beleef de echte Kever rally!

Het Schwarzwald biedt nu de mogelijkheid om terug te reizen naar die tijd en een unieke rally te rijden met een echte historische wagen. De Volkswagen Kever is een legendarische Duitse auto die een halve eeuw geleden het straatbeeld bepaalde in binnen- en buitenland. Kever rally voor bedrijven is de ideale activiteit voor al je collega’s. En tevens een gezellige manier om het prachtige Overijssel te verkennen. Sluit het bedrijfsuitje af met een heerlijk diner naar keuze!

Kever rally voor bedrijven bij Het Schwarzwald

De tour van Het Schwarzwald maakt de Kever rally voor bedrijven extra leuk. Met vooraf een kopje koffie of thee en een puzzeltocht tijdens de rit. Het Kever rijden en het tot een goede einde brengen van de puzzeltocht zijn uiteraard niet jullie enige bezigheden onderweg. Tijdens de tour bezoeken jullie diverse heerlijke terrassen, wat een prettige afwisseling vormt op het rijden en het uitvoeren van de opdrachten. De ideale pauze voor een goed gesprek of hilarische momenten met uw groepsgenoten. Met nadien een diner naar keuze heb je een compleet dagje uit. Kies bijvoorbeeld voor een barbecue, à la carte-menu, tafelgrill of bourgondische hittesteen.

Een prikkelende puzzeltocht voor al je collega’s

De puzzelrit van Het Schwarzwald is leuk voor jou en al je collega’s. Aan de hand van opdrachten en bolletje pijltje navigatie volgen jullie een spraakmakende route. Deze leidt je onder meer langs het historische kunststadje Diepenheim, Markelo, Hollandse Schwarzwald (Rijssen), Nijverdal en de Holterberg. Onderweg ga je de strijd aan met collega’s en krijg je tijdens de puzzeltocht diverse foto-herkenningsopdrachten en prikkelende vragen te verwerken. Het winnende team zal passend worden beloond tijdens het diner!

Kever rally voor bedrijven in Twente Overijssel

Kever rijden is het ultieme bedrijfsuitje. Ontdek het natuurrijke Twentse landschap, ervaar de nostalgie van de Kever rally en spreek de gezellige dag na onder het genot van een hapje en drankje. Veiligheid staat voorop bij Het Schwarzwald. Gecertificeerde begeleiders met jarenlange ervaring zullen jullie daarom begeleiden tijdens de rit. Ook moet in ieder geval één op de vier groepsgenoten over een geldig Nederlands rijbewijs beschikken.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren