Beleef 't rijden in onverwachte situaties

Anti-slipcursus voor families

Anti-slipcursus: de hele familie veilig de weg op!

Ontdek de verschillende remtechnieken en leer alles over verschillende soorten wegdekken (door, nat en gladde ondergrond). Hoe wijk je uit? En hoe krijg je de auto weer stabiel onder controle? Het Schwarzwald organiseert leerzame anti-slipcursussen. In een compacte rijvaardigheidstraining worden jullie bewust gemaakt van de mogelijkheden én onmogelijkheden in verschillende verkeerssituaties. In deze praktijkgerichte training leer je alles en ervaar je het belang van een goede zit- en stuurhouding en spiegelafstelling.

Leuk en leerzaam

Het Schwarzwald combineert leren met gezelligheid! De belangrijkste functie van een anti-slipcursus is uiteraard om te leren hoe om te gaan in bepaalde verkeerssituaties. Maar het ervaren van deze verschillende situaties is daarnaast ook erg leuk! En vooral om samen met je familie te doen! In Nederland zijn we helaas niet gezegend met alle dagen mooi weer. Wees voorbereid op zware regenval, aquaplaning en onverwachte situaties in het verkeer. Met een verkeersveiligheid training gaat u goed voorbereid de weg op! Op zoek naar een leuke én nuttige activiteit voor jouw familie? Een anti-slipcursus van

Uitdagende anti-slipcursus in de praktijk

Een anti-slipcursus van Het Schwarzwald bevat een correcte noodstop, remmen en uitwijken en een correctie van de achterwielslip. Na deze cursus weten jullie dus precies hoe jullie in bepaalde situaties moeten handelen en zijn jullie klaar voor de regen, storm en gladheid. Laat de winter maar komen!

Be prepared!

Wil jij ook goed voorbereid de weg op en een leuke anti-slipcursus ervaren? Boek meteen deze activiteit voor jou en je familie! Zo hebben jullie een leuke familieactiviteit én zijn jullie goed voorbereid om ook op de winterse dagen veilig van A naar B te gaan!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren