Beleef 't solex rijden

Solex rijden

Een echte Overijsselse toertocht!

Onze speciale Solextocht is het ultieme dagje uit en voert u langs de mooiste plekjes van Markelo, Holten, Diepenheim en Rijssen in Overijssel. De tour begint uiteraard bij Het Schwarzwald, waar je onder het genot van een lekker (en natuurlijk alcoholvrij!) drankje de ideale start van een dag vol plezier beleeft. Nu kan de Solextour echt beginnen! De ouderwetse lederen kleding wordt uit de kast gehaald en in je kostuum stap je geheel in stijl op de bromfiets. Je zult al snel merken dat het rijden op dit voertuig een ongeëvenaarde ervaring is, die je met weemoed doet terugdenken aan vroegere tijden.

Solex rijden

De Solex: het is de legendarische bromfiets die in de vorige eeuw furore maakt in binnen- en buitenland. Het kleine bromfietsje met zijn onderscheidende uiterlijk was met name in de jaren zestig bijzonder populair bij jongeren in Nederland. Nog altijd denkt deze generatie met veel plezier terug aan het rijden en toeren op dit klassieke vervoersmiddel. Ook jij kunt nu ondervinden hoe het is om op een echte Solex te rijden, want tegenwoordig is het heel goed mogelijk er één te huren. In de omgeving van Twente en Overijssel is Het Schwarzwald de bekendste aanbieder.

Solex rijden in een landelijke omgeving

Het is juist de omgeving van Twente die zich bij uitstek leent voor een heerlijke Solex tour. Het landschap in Overijssel staat bekend om zijn groene bossen en prachtige vergezichten en natuurlijk hebben wij een route voor je uitgestippeld waar je hier ten volle van kunt genieten. Solex rijden is dan ook een ideale bezigheid voor liefhebbers van natuur en een landelijke omgeving. Maar ook als groepsactiviteit is het een gezellig tijdverdrijf. Het rijden in groepsverband geeft een uniek gevoel dat totaal niet te vergelijken is met vervoer in een auto of ander vervoersmiddel. Gegarandeerd een geweldig dagje uit.

Huur een Solex tegen een zeer lage prijs

Wil je een Solex huren maar is het de eerste keer? Om je te laten wennen vertrekt onze tour op 5 minuten van Het Schwarzwald vanaf een rustige boerderij locatie. Zo heeft u alle tijd om de besturing onder de knie te krijgen, iets wat overigens niet moeilijk is. Binnen korte tijd zult u het in de vingers hebben en kunt u met frisse moed aan de tocht beginnen. De Solex verhuur bij Het Schwarzwald behoort tot de goedkoopste in Nederland. Voor een tour van anderhalf uur betaalt u slechts € 35 per persoon. Voor slechts €5 per persoon boekt u hier een traditionele jas en helm bij.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je Solex

Eenvoudig en snel online reserveren