Beleef 't kickbike steptocht

Kickbike steptocht

Een Kickbike steptocht door het prachtige Twentse landschap

Heerlijk genieten van de buitenlucht tijdens deze actieve, maar zeer gezellige GPS steptocht. De Kickbike steptocht is de ideale activiteit om samen te doen, bijvoorbeeld tijdens een familiedag, personeelsfeest of vrijgezellenfeest!

Maak kennis met de bosrijke omgeving

Het Schwarzwald is uniek door de centrale ligging in het prachtige Twentse landschap. Onze speciale Kickbike steptocht is het ultieme dagje uit en voert jullie langs de mooiste plekjes van Markelo, Holten, Diepenheim en Rijssen in Overijssel. Het landschap in Overijssel staat bekend om zijn groene bossen en prachtige vergezichten en natuurlijk hebben wij een route voor je uitgestippeld, zodat jullie hier ten volle van kunnen genieten.

Kickbike steptocht bij Het Schwarzwald

De Kickbike steptocht begint uiteraard bij Het Schwarzwald, waar je onder het genot van een lekker drankje de ideale start van een dag vol plezier beleeft. De tocht zal plaatsvinden onder begeleiding van een ervaren instructeur. Hebben jullie na deze actieve tocht ook trek gekregen? Bij Het Schwarzwald kun je de Kickbike steptocht ook combineren met een diner naar keuze!

Voeg wat extra’s toe aan de tocht!

Wil je de groepsactiviteit nog wat spannender maken? Wij voegen met alle liefde een competitieverband toe aan de tocht, in de vorm van fotoherkenning. Zorg ervoor dat jouw groepje de meeste opdrachten goed voltooid, en misschien worden jullie wel de winnaar van de Kickbike steptocht van Het Schwarzwald!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren