Beleef 't 4x4 off road tour

4x4 off-road tour

Beleef het samen!

Beleef de 4×4 Experience bij Het Schwarzwald in Rijssen. Een 4×4 experience is geschikt voor iedereen met een geldig autorijbewijs. De instructeur staat klaar om je alles te vertellen over het besturen van een stoere 4×4 terreinwagen. Offroad rijden op modderige ondergrond of tegen een steile helling is de ultieme uitdaging op het gebied van beheersing van de auto.
 Bij 4×4 offroad terreinrijden gaat het om de beheersing van het voertuig op basis van techniek. Je leert alles over de kracht van de lage gearing bij het bedwingen van een steile heuvel of water partij.

Mogelijk tijdsschema:

13.00 uur: aankomst en ontvangst met koffie, thee en lekkernij
13.30 uur: aanvang 4×4 offroad programma
15.30 uur: gezamenlijke break en wissel van activiteiten
16.00 uur: vervolg 4×4 offroad activiteitenprogramma
18.00 uur: dinerbuffet of BBQ
19.00 uur: einde programma

4×4 Offroad rijden met je vrienden bij Het Schwarzwald

Bij aankomst bij Het Schwarzwald worden jullie in één van onze sfeervolle zalen welkom geheten. Na het ontvangst met koffie, thee en lekkernij volgt er een kennismaking met de begeleider en uitleg over het programma. Je betreedt met de terreinwagen het parcours vol schuine vlakken, diepe modderkuilen en steile hellingen. Het Schwarzwald maakt tijdens de offroad clinic gebruik van stoere 4×4 Suzuki Vitara Jeeps. Indien de groep groter is dan 20 personen wordt deze opgesplitst in twee groepen. Eventueel kan de 2e groep een andere activiteit kiezen zodat een wissel programma ontstaat. Tussen de activiteiten rondes door is er een gezamenlijke break en wisselen de teams van activiteiten. Als afsluiter presenteren we een gezellig borrel gecombineerd met een BBQ of diner buffet.

4×4 offroad rijden: het avontuurlijke feestje voor wie het durft!

4×4 offroad rijden is een uitdagende en spannende activiteit. Ontdek snelheid, vrijheid en maximale beleving. We rijden met enkel de beste auto’s van de beste kwaliteit en hebben professionele instructeurs die de tocht zullen begeleiden. Beleef de spannende buggytocht door de bosrijke omgeving van Het Schwarzwald!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten