< p>

GPS Halloween spooktocht Twente 📢 - Het Schwarzwald

Beoordelingen

10

Landal GreenParks

We hebben een personeelsfeest gehad met circa 30 personen. Een super leuk arrangement gehad met ontvangst met koffie/thee en cake, daarna met z’n allen tegelijkertijd een escape room gedaan. De groepen werden wel verdeeld, maar konden allemaal gelijk spelen. Na de eerste activiteit lekker gegeten met een heerlijke bourgondische hittesteen. Met allerlei gerechten er op, voor ieder wat wils. Nadat de buikjes gevuld waren, hebben we nog een pupquiz gedaan verdeeld in groepen met leuke hoeden. Teams waren strijdvaardig en wilden allemaal winnen. De quizmaster bracht een super sfeer en nam mensen leuk te grazen. Voor ons was het een top personeelsfeest en raden het mensen zeker aan! Bedankt voor de goede service!

Door: Lidian

9.4

Van Dam Groep

Van Dam Technisch Beheer heeft een ontzettend leuk bedrijfsfeest gehad bij Het Schwarzwald. Van de collega’s alleen maar positieve reacties ontvangen over de feestavond. Als activiteiten hebben wij gekozen voor escape room of segway clinic/shooting games met daarna een buffet en aansluitend een pubquiz. Het buffet was zeer uitgebreid en smakelijk. De quizmaster van de pubquiz was zeer professioneel en heeft iedereen meegekregen, en wist een gezellige, hilarische en uitbundige sfeer te creëren. De quizvragen zijn divers en laagdrempelig, tevens hebben wij zelf vragen over het bedrijf aangeleverd, die verwerkt zijn in de quiz. Kortom een topavond en zeker voor herhaling vatbaar!

Door: Corine

9

Bruiloft bij Het Schwarzwald

We hebben onze bruiloft gevierd bij Het Schwarzwald. We hebben een ontzettend leuke en goed verzorgde dag gehad, waarbij het aan niets ontbrak!! Wij willen het team van het schwarzwald bedanken voor de perfecte service!!

Door: Giel en Daniëlle

8.7

Pluimers Kraanverhuur

Afgelopen zaterdag een bedrijfsfeest gehad met Pluimers Kraanverhuur. We werden ontvangen met koffie en cake, daarna hadden we een antislipcursus: een geweldige ervaring! Aansluitend hebben we gegeten en de avond afgesloten met een pubquiz. Alle personeelsleden hebben een geweldige avond gehad, bedankt!

Door: Anita

9.3

Landbouw- en industrietechniek Bonhof BV & Metaaltechniek en Machinebouw Bonhof BV

We hebben ons personeelsuitje gevierd bij Het Schwarzwald. Een dagprogramma (50 personen) en avondprogramma (90 personen). Super locatie, super organisatie. Iedereen heeft het perfect naar zijn zin gehad. Absoluut een aanrader en ook goed concurrerend qua prijs. Martin en medewerkers bedankt!

Door: Bonhof Wilp

9.8

Vriendendag

Wij hebben een vriendendag gehouden bij Het Schwarzwald. We zijn hier goed ontvangen met koffie en cake, om vervolgens in een aantal oude kevers te stappen. Een fantastische ervaring om in een dergelijke oude auto te rijden, en dan ook nog met geweldig mooi weer. Geen ellenlange briefing met zaken die absoluut niet mogen, maar gewoon op basis van goed vertrouwen een uur lang kever rijden. Vervolgens hebben we een drankje gehad met wat bittergarnituur. Ook goed voor elkaar! Als tweede activiteit hebben we de escaperoombattle gedaan. In twee groepen tegen elkaar strijden, kijken wie als eerste uit de kamer is ontsnapt. Ook dit was leuk opgezet, en goed geregeld. Ter afsluiting hebben we gegeten en gedronken, wat zeer smakelijk was en er was ruim voldoende voor iedereen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Sander

10

Akor Bouw

We hebben in juni bij Het Schwarzwald te Rijssen ons personeelsfeest gevierd met ca. 200 personen. Alles was prima geregeld, de groep was in tweeën opgedeeld, we konden meedoen aan verschillende activiteiten zoals buggyrijden, keverrijden, escaperoom, segway en we kregen een cursus op de slipschool tegenover Schwarzwald. Tussendoor een lekkere lunch en aan het eind vd dag BBQ met als afsluiter een heerlijk toetjesbuffet. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een topdag was! Zeker aan te raden voor een personeelsfeest.

Door: Akor Bouw

9.5

Huwelijksvoltrekking

In september hier onze huwelijksvoltrekking mogen houden. Zaal was mooi aangekleed van binnen en voor al onze daggasten werd goed verzorgd. Diner was heerlijk met leuke voor- en hoofdgerechten en bij het avondfeest had dezelfde zaal een metamorfose ondergaan. Leuke verlichte dansvloer, goede obers niemand stond droog. Perfect verzorgd. Overigens de ceremoniemeester van Het Schwarzwald heeft overal perfect voor verzorgd en dacht goed mee met ons. Onvergetelijke dag gehad! Zeker een aanrader. Feest met +/- 200 man avond en 80 daggasten.

Door: Marc Brunsman

10

Scholengemeenschap Waerdenborg

Afgelopen week een personeelsfeest gehad dat georganiseerd was door Het Schwarzwald; prima voor elkaar. Gezellige locatie, organisatie van activiteiten prima afgestemd op de groep, bediening goed en buffet goed voor elkaar. Al met al een geslaagde avond!

Door: Ivo

9.6

Baltus Bloembollen

Afgelopen vrijdag hebben wij een personeelsfeest gehad. Voorafgaand hebben wij een duidelijke offerte ontvangen. Ook vervoer werd voor ons verzorgd! Het klopt helemaal en was allemaal prima geregeld. Ook het eten was zeer uitgebreid en heerlijk verzorgd. Wij hadden gekozen voor een thema feest als afsluiter ‘ Apre ski party’ wat ook echt een succes was. Met diverse spelletjes, herkenbare muziek en vooral een top dj stond iedereen op de dansvloer! Heel hartelijk dank.

Door: Kristy

Beleef 't griezelige Halloween spooktocht in Twente

Interactieve Halloween GPS speurtocht Twente

Griezelen tijdens Halloween GPS speurtocht in Twente

Deze hele herfst kun je in oktober en november Coronaproof griezelen bij dit spraakmakende Halloween GPS dwaalbosspel. Middels een Halloween app kun je met gezins- of familieleden, vrienden of mensen van je werk anderhalf uur door het bos struinen terwijl je via de interactieve app vragen en opdrachten krijgt.

Halloween interactief dwaalbos-spel

De Halloween GPS speurtocht in Twente is een supertof spel voor kinderfeestjes of familie- of personeelsuitjes in Twente. Je kunt kiezen uit 3 varianten:

 1. Kindervariant voor kinderen (begeleid door minimaal 1 volwassene)
 2. Familievariant voor een groep van verschillende leeftijden
 3. Griezelvariant voor volwassenen 18+ met echte acteurs

Griezelen met deze Halloweentocht in Het Schwarzwalder bos in Twente is inclusief:

– Tomaten/ of erwtensoep met stokbrood, snoepzakje en iets te drinken

– Themaversiering

– Spelen met interactieve-app

– spraakmakende vragen en opdrachten in de Halloween-app!

Tijdens deze griezeltocht kunnen jullie even bijkomen. Jullie worden getrakteerd  op soep met stokbrood, krijgen een snoepzakje en een lekker drankje. Via de Halloween-app krijg je vervolgens de volgende opdrachten en vragen. Om verder te kunnen komen is het zaak om goed op te letten. Bij succes krijg je de volgende clues die leiden naar de geheime weg om uit het Halloween bos te ontsnappen. Vinden jullie tijdig de exit?

Speciale prijs voor de eerste 500 deelnemers in Twente:

Prijs voor kinder- en familievariant:

 • de eerste 500 deelnemers € 12,50 p.p.; daarna € 14,50 p.p.

Prijs voor de 18-plus griezelvariant, inclusief acteurs:

 • de eerste 500 deelnemers € 17,50 p.p.; daarna € 19,50 p.p


Beleef een ware Halloween ervaring in Twente!

Het leukste en spannendste winteruitje van 2020. Super cool voor zowel jong als oud. Kom griezelen tijdens deze Halloween interactieve avond vol plezier en gezelligheid.

De Halloween GPS speurtocht kun je in oktober en november in Twente boeken op de volgende dagen en tijden:

Kindervariant:
Woensdag: 14.00 – 15.00 – 16.00 uur
Vrijdag: 15.00 – 16.00  – 17.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur
Zondag: 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur

Familievariant (ideaal voor mix van kinderen en volwassenen):

Vrijdag: 15.00 – 16.00  – 17.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur
Zondag: 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur

Griezelvariant met acteurs ( voor 18-plus)

Vrijdag 18.00 – 19.00 –  20.00 uur
Zaterdag 18.00 – 19.00 –  20.00 uur

 

Halloween (GPS) Spook-speurtocht:

 • Enerverende Halloween GPS spooktocht in Twente
 • Geschikt voor alle leeftijden: 3 varianten om uit te kiezen
 • Ideaal voor kinderfeestjes, families en volwassenen (18-plus) die eens echt willen griezelen
 • Originele activiteit voor vrijgezellenparty of een gezellig uitje met de vriendenkring of mensen van je werk
 • Onderweg tal van uitdagende en spannende opdrachten en vragen via de interactieve Halloween-app; vind jij alle hotspots en de geheime weg die je uit het griezelbos leidt?
 • Groepen van meer dan 4 personen splitsen we op in meerdere teams die vervolgens met elkaar de strijd aangaan; welk team heeft het snelst succes?
 • Onderweg krijg je een lekkere kop warme soep (erwten- of tomatensoep) met stokbrood. Ook is er een mooi gevuld snoepzakje en een lekker drankje!
 • Kijk naar de beschikbare dagen en tijden en boek dit griezelspel
 • Beleef Halloween op unieke wijze in Twente
 • Kom na afloop van de speurtocht in ons restaurant gezellig borrelen en nagenieten.
 • Extra opties toevoegen:

– bierproeverij + € 5,- p.p. – minimaal 4 personen

– high tea + € 12,50 p.p. –  minimaal 4 personen.

– friet met snack + € 4,50 p.p.

– Stamppot naar keuze met saté, sparerib of speklap + € 7,50 p.p.

 

Kindervariant (kinderfeestje): 
Actieprijs: € 12,50 p.p. voor de eerste 500 aanmeldingen. Daarna € 14,50 p.p.

 

Familievariant (mix kinderen en volwassenen):   
Actieprijs: € 12,50 p.p. voor de eerste 500 aanmeldingen. Daarna € 14,50 p.p.

 

Griezelvariant met acteurs (voor volwassenen 18+)         
Actieprijs: € 17,50 p.p. voor de eerste 500 aanmeldingen. Daarna € 19,50 p.p.

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren