< p>

GPS Halloween spooktocht Overijssel 📢 - Het Schwarzwald

Beoordelingen

10

Landal GreenParks

We hebben een personeelsfeest gehad met circa 30 personen. Een super leuk arrangement gehad met ontvangst met koffie/thee en cake, daarna met z’n allen tegelijkertijd een escape room gedaan. De groepen werden wel verdeeld, maar konden allemaal gelijk spelen. Na de eerste activiteit lekker gegeten met een heerlijke bourgondische hittesteen. Met allerlei gerechten er op, voor ieder wat wils. Nadat de buikjes gevuld waren, hebben we nog een pupquiz gedaan verdeeld in groepen met leuke hoeden. Teams waren strijdvaardig en wilden allemaal winnen. De quizmaster bracht een super sfeer en nam mensen leuk te grazen. Voor ons was het een top personeelsfeest en raden het mensen zeker aan! Bedankt voor de goede service!

Door: Lidian

9.4

Van Dam Groep

Van Dam Technisch Beheer heeft een ontzettend leuk bedrijfsfeest gehad bij Het Schwarzwald. Van de collega’s alleen maar positieve reacties ontvangen over de feestavond. Als activiteiten hebben wij gekozen voor escape room of segway clinic/shooting games met daarna een buffet en aansluitend een pubquiz. Het buffet was zeer uitgebreid en smakelijk. De quizmaster van de pubquiz was zeer professioneel en heeft iedereen meegekregen, en wist een gezellige, hilarische en uitbundige sfeer te creëren. De quizvragen zijn divers en laagdrempelig, tevens hebben wij zelf vragen over het bedrijf aangeleverd, die verwerkt zijn in de quiz. Kortom een topavond en zeker voor herhaling vatbaar!

Door: Corine

9

Bruiloft bij Het Schwarzwald

We hebben onze bruiloft gevierd bij Het Schwarzwald. We hebben een ontzettend leuke en goed verzorgde dag gehad, waarbij het aan niets ontbrak!! Wij willen het team van het schwarzwald bedanken voor de perfecte service!!

Door: Giel en Daniëlle

8.7

Pluimers Kraanverhuur

Afgelopen zaterdag een bedrijfsfeest gehad met Pluimers Kraanverhuur. We werden ontvangen met koffie en cake, daarna hadden we een antislipcursus: een geweldige ervaring! Aansluitend hebben we gegeten en de avond afgesloten met een pubquiz. Alle personeelsleden hebben een geweldige avond gehad, bedankt!

Door: Anita

9.3

Landbouw- en industrietechniek Bonhof BV & Metaaltechniek en Machinebouw Bonhof BV

We hebben ons personeelsuitje gevierd bij Het Schwarzwald. Een dagprogramma (50 personen) en avondprogramma (90 personen). Super locatie, super organisatie. Iedereen heeft het perfect naar zijn zin gehad. Absoluut een aanrader en ook goed concurrerend qua prijs. Martin en medewerkers bedankt!

Door: Bonhof Wilp

9.8

Vriendendag

Wij hebben een vriendendag gehouden bij Het Schwarzwald. We zijn hier goed ontvangen met koffie en cake, om vervolgens in een aantal oude kevers te stappen. Een fantastische ervaring om in een dergelijke oude auto te rijden, en dan ook nog met geweldig mooi weer. Geen ellenlange briefing met zaken die absoluut niet mogen, maar gewoon op basis van goed vertrouwen een uur lang kever rijden. Vervolgens hebben we een drankje gehad met wat bittergarnituur. Ook goed voor elkaar! Als tweede activiteit hebben we de escaperoombattle gedaan. In twee groepen tegen elkaar strijden, kijken wie als eerste uit de kamer is ontsnapt. Ook dit was leuk opgezet, en goed geregeld. Ter afsluiting hebben we gegeten en gedronken, wat zeer smakelijk was en er was ruim voldoende voor iedereen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Sander

10

Akor Bouw

We hebben in juni bij Het Schwarzwald te Rijssen ons personeelsfeest gevierd met ca. 200 personen. Alles was prima geregeld, de groep was in tweeën opgedeeld, we konden meedoen aan verschillende activiteiten zoals buggyrijden, keverrijden, escaperoom, segway en we kregen een cursus op de slipschool tegenover Schwarzwald. Tussendoor een lekkere lunch en aan het eind vd dag BBQ met als afsluiter een heerlijk toetjesbuffet. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een topdag was! Zeker aan te raden voor een personeelsfeest.

Door: Akor Bouw

9.5

Huwelijksvoltrekking

In september hier onze huwelijksvoltrekking mogen houden. Zaal was mooi aangekleed van binnen en voor al onze daggasten werd goed verzorgd. Diner was heerlijk met leuke voor- en hoofdgerechten en bij het avondfeest had dezelfde zaal een metamorfose ondergaan. Leuke verlichte dansvloer, goede obers niemand stond droog. Perfect verzorgd. Overigens de ceremoniemeester van Het Schwarzwald heeft overal perfect voor verzorgd en dacht goed mee met ons. Onvergetelijke dag gehad! Zeker een aanrader. Feest met +/- 200 man avond en 80 daggasten.

Door: Marc Brunsman

10

Scholengemeenschap Waerdenborg

Afgelopen week een personeelsfeest gehad dat georganiseerd was door Het Schwarzwald; prima voor elkaar. Gezellige locatie, organisatie van activiteiten prima afgestemd op de groep, bediening goed en buffet goed voor elkaar. Al met al een geslaagde avond!

Door: Ivo

9.6

Baltus Bloembollen

Afgelopen vrijdag hebben wij een personeelsfeest gehad. Voorafgaand hebben wij een duidelijke offerte ontvangen. Ook vervoer werd voor ons verzorgd! Het klopt helemaal en was allemaal prima geregeld. Ook het eten was zeer uitgebreid en heerlijk verzorgd. Wij hadden gekozen voor een thema feest als afsluiter ‘ Apre ski party’ wat ook echt een succes was. Met diverse spelletjes, herkenbare muziek en vooral een top dj stond iedereen op de dansvloer! Heel hartelijk dank.

Door: Kristy

Beleef 't griezelige Halloween spooktocht Overijssel

Interactieve Halloween GPS speurtocht Overijssel

Griezelen met interactieve Halloween GPS speurtocht in Overijssel

Dit najaar kun je de hele maand oktober en november nog Coronaproof griezelen tijdens deze superspannende Halloween GPS speurtocht in Overijssel. Je kunt de speciale Halloween app downloaden en samen met familie, gezin, vrienden of collega’s anderhalf uur door het bos dwalen terwijl je ondertussen de opdrachten uit moet voeren om uit het dwaalbos te kunnen ontsnappen.

GPS dwaaltuin-spel

Dit Halloween dwaaltuin-spel is ideaal voor kinderfeestjes, of uitjes met familie, vrienden of collega’s. Er zijn 3 varianten. Kies de Halloween speurtocht die bij je past:

 1. kindervariant voor kinderfeestjes, alleen voor kinderen (begeleid door minimaal 1 volwassene)
 2. familievariant voor groepen met kinderen en volwassenen gemixt
 3. griezelvariant voor 18-plussers met echte acteurs

De Griezel Halloween speurtocht in Overijssel is inclusief:

– Heerlijke soep met stokbrood, een drankje en een zakje met snoep!

– Thema-aankleding

– interactieve-app

– Tot de verbeelding sprekende vragen en opdrachten in de app!

Onderweg is er voor iedereen een heerlijk soepje, stokbrood, snoepzakje en drankje.

Om de weg te vinden uit het dwaalbos moet je de vragen goed beantwoorden en de opdrachten naar behoren vervullen. Alleen dan krijg je de volgende aanwijzing om het geheime pad te vinden naar de uitgang van het Halloweenbos in Overijssel.

Actieprijs in Overijssel:

Prijs kinderen- en familievariant: voor de eerste 500 deelnemers € 12,50 p.p.  – daarna € 14,50 p.p.

Prijs 18-plusvariant incl. acteurs: voor de eerste 500 deelnemers € 17,50 p.p.  – daarna € 19,50 p.p

Beleef het echte Halloween griezelen in Overijssel!

Het leukste herfstuitje van 2020. Geweldig populair bij jong en oud. Laat je entertainen tijdens dit “griezelige”  spannende avontuur vol interactie en gezelligheid.

De tocht is gedurende de hele maand oktober en november in Overijssel beschikbaar:

Kindervariant:
Woensdag: 14.00 – 15.00 – 16.00 uur
Vrijdag: 15.00 – 16.00  – 17.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur
Zondag: 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur

 

Familievariant (voor groepen met mix van kinderen en volwassenen):

Vrijdag: 15.00 – 16.00  – 17.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur
Zondag: 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur

Griezelvariant met acteurs ( 18+)

Vrijdag 18.00 – 19.00 –  20.00 uur
Zaterdag 18.00 – 19.00 –  20.00 uur

Interactief Halloween (GPS) dwaalbos avontuur in Overijssel:

 • Halloween GPS dwaalbos spel met interactieve app
 • 3 verschillende varianten
 • Tof idee voor kinderfeestjes en families
 • Een echte griezel variant met acteurs voor 18-plussers
 • Ideaal voor een vrijgezellenparty of uitje met vrienden of collega’s
 • Uitdagende en spannende opdrachten die je naar de geheime plekken moeten leiden
 • Is jouw groep met meer dan 4 personen, dan maken we teams die tegen elkaar battelen!
 • Onderweg is er warme soep (keuze uit erwten- en tomatensoep) met stokbrood, een snoepzakje en iets te drinken!
 • Kies uit de opties een gewenste datum en tijd om te reserveren
 • Ook beschikbaar in weekenden en op avonden
 • Beleef Halloween met spoken en geesten
 • Kom na afloop gezellig binnen in ons restaurant om te borrelen en na te praten.
 • Extra opties na afloop:

– bierproeverij + € 5,- p.p. – v.a. 4 pers.

– high tea + € 12,50 p.p. –  v.a 4 pers.

– friet met snack + € 4,50 p.p.

– Stamppot naar keuze met speklap, saté of sparerib + € 7,50 p.p.

 Kindervariant: 
Speciale actieprijs: € 12,50 p.p. (na 500 aanmeldingen € 14,50 p.p.)

Familievariant (mix jong en oud):   
Actieprijs: € 12,50 p.p. (na 500 aanmeldingen € 14,50 p.p.)

Griezelvariant met acteurs (voor 18-plus)         
Actieprijs: € 17,50 p.p. (na 500 aanmeldingen € 19,50 p.p.)

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren