Beleef 't solex rijden

Solex rijden voor vrijgezellenfeest

Beleef echte nostalgie met je vrienden

De Solextour van Het Schwarzwald is hét dagje uit voor gezellig vrijgezellenfeest. De mooiste plekjes van Markelo, Holten, Diepenheim en Rijssen vliegen langs jullie heen tijdens een ontspannende rit. Na een lekker kopje koffie kan de tocht beginnen. Zoek je een gezellig uitje voor je vriendengroep met extra beleving? Kies dan voor de ouderwetse lederen kleding die perfect past bij het solex rijden van toen. Geheel in kostuum kun jij met je vrienden op de bromfiets stappen!

Solex rijden voor vrijgezellenfeest: ontdek prachtig Overijssel

In de jaren ’60 was de Solex bromfiets zeer geliefd onder de Nederlandse jongeren. Ben je benieuwd hoe het was om op zo’n klein bromfietsje de omgeving te verkennen? Stap met je vrienden op een Solex van Het Schwarzwald en beleef echte nostalgie van de vorige eeuw op de mooiste plekjes van Overijssel.

Solex rijden in een landelijke omgeving

Zijn jullie niet bekend in de omgeving? Geen probleem! Het Schwarzwald heeft een route voor jullie uitgestippeld, zodat jullie de mooiste plekjes van Twente te zien krijgen. Prachtige groene bossen, vergezichten en beeldschone landschappen: ontdek de mooie natuur van Twente terwijl jullie gezellig samen op de Solex rijden. Combineer het solex rijden met een kopje koffie vooraf en een barbecue of drankje achteraf, en jullie gezellige vriendendag is compleet!

Solex rijden voor vrijgezellenfeest tegen een zeer scherpe prijs

Het Schwarzwald heeft vele Solexen van perfecte kwaliteit in de verhuur, zodat je met de hele vriendengroep nostalgie kunt beleven. Solex verhuur bij Het Schwarzwald behoort bovendien tot de goedkoopste in Nederland. Voor een tour van 1,5 uur betaalt u slechts €35,- per persoon! En voor slechts €5,- per persoon extra boekt u hier een traditionele jas en helm bij, zodat jullie met z’n allen geheel in stijl op pad kunnen!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren