Beleef 't segway rijden

Segway clinic voor vrienden

Dé vriendenactiviteit: segway clinic

Naar voren leunen is rijden en naar achteren leunen is remmen: zo simpel werkt onze segway clinic. Doordat de segway erg flexibel en wendbaar is, is het een zeer leuke groepsactiviteit. Niet zo gek dat de segway clinic steeds vaker als leuke activiteit wordt ingezet, en niet slechts als vervanger van bijvoorbeeld een personenauto. Het voertuig maakt bijna geen geluid, waardoor jullie extra kunnen genieten van de prachtige bosrijke omgeving van Het Schwarzwald. En ondertussen kunnen jullie natuurlijk gezellig met elkaar praten.

Eerst een workshop op een speciale clinic baan

Het Schwarzwald heeft een unieke clinic baan die speciaal is ontwikkeld voor segway rijden. De baan is driehonderd meter lang en zit vol spannende bochten, afdalingen en een uitdagende S-bocht. Om jullie het rijden zo snel mogelijk aan te leren, geven wij op onze groene locatie een unieke segway clinic. Zo krijg je de besturing snel onder de knie en kun je jezelf geleidelijk steeds meer uitdagen. Maak scherpe bochten en raas in spectaculaire afdalingen van heuvels naar beneden!

Ervaar met je vrienden het rijden van de toekomst

De futuristische en elektrische segway maakt het mogelijk om als één van de eerste Nederlanders het rijden van de toekomst te ervaren. Rijden op het oorspronkelijk Amerikaanse voertuig is een unieke beleving voor iedereen!

Beleef de segway clinic bij de goedkoopste van Nederland!

Benieuwd naar deze unieke manier van rijden? Boek direct jullie segway avontuur voor slechts €25,- per persoon, per uur. Dit maakt ons de goedkoopste aanbieder van Nederland, want het huren van dit innovatieve vervoersmiddel brengt doorgaans veel hogere kosten met zich mee. Boek je onze segway workshop in combinatie met een buggy rijden of een retro scooter tour? Dan bent je nóg voordeliger uit en betaalt je slechts €15,- per persoon, per uur. Let op: de minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar en de baan kent in het kader van de veiligheid een helmplicht.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren