Beleef 't gevoel van vrijheid
  • Volledig verzorgd
  • Kleurrijke scooters
  • Unieke route
  • Duidelijke uitleg

Retro scooter tour voor vrijgezellenfeest

Verken Twente op een retro scooter!

Actie: Boek nu een spraakmakende retro-scooter tour in Twente
1 uur = 25,- p.p.     –     2 uur = 35,- p.p.
4 uur = 40,- p.p.     –     8 uur = €60,- p.p.

Optioneel:
Rijkelijk gevulde picknickmand inclusief koffie & thee  € 15,- p.p.

Beleef de prachtige omgeving van de mooie Schwarzwalder bossen en snuif de gezonde Twentse buitenlucht op. Altijd al willen scooter rijden in Overijssel? Onze volledig verzorgde retro scooter tour brengt jullie langs de allermooiste plekjes in Twente en laat jullie genieten van een geweldig dagje uit met al je vrienden! Jullie krijgen een unieke scooter route met daarin een duidelijke uitleg over hoe jullie deze route het beste kunnen rijden.

Een volledig verzorgde picknick in het Twentse landschap

Hebben jullie tijdens het scooter rijden een beetje trek gekregen? Dan zorgt onze rijkelijk gevulde picknickmand met eten en drinken voor een gezellige picknick! Stop op één van de prachtige plekken tijdens jullie scooter tour en rust even lekker uit. Onze picknickmand bevat voldoende koffie en thee om een tijdje mee vooruit te kunnen. De mand met eten en drinken is extra bij te boeken voor slechts €15,- per persoon. Na de gezellige picknick kunnen jullie de tocht weer vervolgen om nog meer prachtige plekjes te ontdekken!

Beleef vroegere tijden met onze retro scooter tour voor vrijgezellenfeest

Een retro scooter is niet alleen een van de leukste, maar ook een van de meest praktische vervoersmiddelen die u kunt kiezen om de groene omgeving van Overijssel op uw gemak te ontdekken. Met het kleine en wendbare voertuig komt u zelfs op moeilijk begaanbare plekken en geniet u van de allermooiste plekjes en vergezichten. De retro scooter in combinatie met de tocht door het typische Twentse landschap, zorgen ervoor dat jullie vroegere tijden herleven!

Boek direct het leukste vriendenuitje: retro scooter voor vrijgezellenfeest!

Het arrangement van Het Schwarzwald is al te boeken vanaf €25,- per persoon en is geschikt voor maximaal 250 personen. Erg geschikt dus als activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag, vriendenweekend of gewoon een leuk dagje uit! Spring op één van onze vrolijke kleurrijke scooters en creëer een topdag voor jou en al je vrienden!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren