Beleef 't outdoor paintballen

Outdoor paintball experience met je vrienden: adrenaline en fun

Welke vriend komt er als beste uit de strijd? Beleef de vetste paintball game in Twente. Het Schwarzwald is de enige locatie in Overijssel waar je twee tot drie uur onbeperkt kunt paintballen. Wij kennen vier verschillende speltypen waarbij verschillende teams tegen elkaar spelen: ‘attack and defend’, ‘capture the flag’, ‘wedding crasher’, en ‘the bodyguard VIP’. Maak een keuze tussen één van deze vier speltypen en ga de strijd aan! Het uitdagende speelterrein staat garant voor volop spanning en avontuur.

Ultieme outdoor paintball experience voor vrijgezellenfeest: Wedding crasher

Dit speltype is speciaal ontwikkeld voor de vrijgezellenfeesten. De “vrijgezel” wordt in een beren pak gehesen. Deze speler krijgt ruim voldoende paintballs, terwijl de andere spelers, “de groep” een beperkt aantal paintballs krijgt. Nadat de beer (de vrijgezel) zich heeft weten te verstoppen zal de groep gaan jagen op de beer. Indien de vrijgezel een van de groepsleden weet te raken dient deze het veld te verlaten.

Outdoor paintball experience voor vrijgezellenfeest + diner

Hebben jullie “de beer” te pakken kunnen krijgen? Of was hij jullie te slim af? Praat gezellig na onder het genot van een aantal drankjes en een heerlijk diner. Of jullie nu kiezen voor een barbecue, tafelgrill of een à la carte menu: Het Schwarzwald maakt jullie vrijgezellenfeest compleet.

Een all-inclusive vrijgezellenfeest bij Het Schwarzwald

Bij Het Schwarzwald houden we niet van verassingen en we confronteren je dan ook niet met een onvoorziene rekening achteraf. Wanneer jullie eenmaal de smaak te pakken hebben, verbruik je met gemak zo’n 400 balletjes. Dat is geen probleem, het is bij ons namelijk allemaal inclusief. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren