Beleef 't outdoor karten

Outdoor karten voor vrijgezellenfeest

Outdoor karten voor vrijgezellenfeest: spectaculair en uitdagend

Op zoek naar een geschikte activiteit voor jou en je vrienden? Outdoor karten voor vrijgezellenfeest is razend populair. Er is een parcours gebouwd met kruisingen, chicanes en lange bochten waar jullie je race skills kunnen showen! Ga de uitdaging aan met de hele vriendengroep tijdens deze spannende race en zorg dat je als eerste de finish bereikt! Laat jouw stuurmanskunsten zien op de 650 meter lange outdoor kartbaan bij het Schwarzwald.

Leer alle do’s en dont’s

Zijn jullie al getrainde karters of kunnen jullie nog wat hulp gebruiken? Tijdens een speciale race clinic van Het Schwarzwald leren jullie alles over de do’s en dont’s bij het outdoor karten. Laat niets meer aan het toeval over en leer alles over de verschillende stuurtechnieken, remmen, driften en optimaal bochten nemen. Klaar om te gaan? Zet je schrap en versla je vrienden!

Veiligheid staat voorop bij Het Schwarzwald

Veiligheid vinden wij erg belangrijk bij deze outdoor activiteit van Het Schwarzwald. Uiteraard wordt er enkel geracet in onze speciale race pakken met helm. Ook de karts zijn uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken, zoals een verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel en een anti-whiplash hoofdbeugel. De karts zijn uitgerust met 200cc Briggs & Stratton motoren op gas.

Outdoor karten voor vrijgezellenfeest + BBQ

Een vrijgezellenfeest is geen vrijgezellenfeest zonder de nodige drankjes en gezellig samen eten. Bij Het Schwarzwald kunnen jullie het outdoor karten combineren met een heerlijke barbecue, tafelgrill of een à la carte gerecht. Zijn jullie helemaal klaar voor de meest spectaculaire kart race van Overijssel? Beleef de uitdagende race op onze kartbaan en ga van start! Het outdoor karten voor vrijgezellenfeest is dé activiteit voor de hele vriendengroep.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren