Beleef 't avontuurlijke ritje

Limousine GPS dropping voor vrijgezellenfeest

Bezorg de vrijgezel een ware VIP avond

Een heerlijk glaasje Prosecco, discoverlichting, glitter en glamour, een VIP groepsfoto van al je vrienden en een fout dvd concert van De Toppers om samen uit jullie dag te gaan. Beleef deze bijzondere activiteit met je hele vriendengroep!

Een luxe limousine GPS dropping voor vrijgezellenfeest

Jullie worden ontvangen middels een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers waarna de uitleg van de avond volgt. Wanneer iedereen de spanning al voelt stijgen, wordt een heerlijk VIP diner buffet voor jullie klaar gezet. Met al die borrels is een goede bodem is natuurlijk vereist. Na een gezellig etentje zijn jullie klaar om op pad te gaan!

Feestje met De Toppers tijdens de limousine GPS dropping

De negen meter lange Lincoln limousine komt voorrijden en jullie mogen je klaar gaan maken voor een luxe ritje! Is jullie ‘vrijgezel’ fan van De Toppers (of juist niet)? Zet je dan schrap voor een heus limousine DVD concert van De Toppers onder het genot van de nodige drankjes. Op en top gezelligheid!

Maar komen jullie ook weer thuis?

Na het feestje in de limousine worden jullie gedumpt in the middle of nowhere. Met behulp van ons GPS systeem moeten jij en je vrienden de weg terug zien te vinden naar Het Schwarzwald! Zal dit gaan lukken? Overleef het leven als VIP en zorg dat jullie de lastige opdrachten onderweg met succes afronden …

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren