Beleef 't Kickbike steppen

Kickbike steptocht voor vrijgezellenfeest

Kickbike steptocht voor vrijgezellen door Twente: actief én gezellig

Jullie vriend gaat trouwen. Dat kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder van tevoren een spetterend vrijgezellenfeest te beleven samen. De Kickbike steptocht voor vrijgezellenfeest is een ideale, actieve activiteit om ‘de vrijgezel’ te verrassen met een gezellige dag uit.

Beleef de Kickbike steptocht voor vrijgezellenfeest bij Het Schwarzwald

De Kickbike steptocht voor vrijgezellenfeest begint uiteraard bij Het Schwarzwald, waar jullie onder het genot van een lekker drankje welkom worden geheten. Als jullie klaar zijn om de tocht te beginnen kan het feestje pas écht beginnen! Uiteraard kunnen jullie zelf de activiteit zo gek en spannend maken als jullie zelf willen. Al nagedacht over een etentje na de activiteit? Bij Het Schwarzwald kun je eenvoudig een borrel of diner bijboeken. Ga gezellig samen barbecueën of tafelgrillen. Geef je wensen door en wij verzorgen jullie vrijgezellenfeest tot in de puntjes!

Steppen en winnen!

Wil je de groepsactiviteit nog wat spannender en competitiever maken? Wij voegen met alle liefde een competitieverband toe aan de tocht, in de vorm van fotoherkenning. De vriendengroep wordt in twee of meer groepen ingedeeld. Zorg ervoor dat jouw groepje de opdrachten goed afrond, en misschien wordt jullie groepje wel de winnaar van de Kickbike steptocht voor vrijgezellenfeest!

Verken samen het prachtige Twentse landschap

Onze speciale Kickbike steptocht is de ultieme activiteit voor een geweldig vrijgezellenfeest. Daarbij komen jullie langs de mooiste plekjes van Markelo, Holten, Diepenheim en Rijssen in Overijssel. Dit landschap staat vooral bekend om zijn groene bossen en prachtige vergezichten. Het Schwarzwald is uniek door de centrale ligging in het dit mooie Twentse landschap. Wij hebben een prachtige route voor jullie uitgestippeld, zodat jullie met de hele vriendengroep van kunnen genieten.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren