Beleef 't Kever rally rijden

Kever rally voor vrijgezellenfeest

Beleef de gezellige Kever rally voor vrijgezellenfeest

Het Schwarzwald biedt nu de mogelijkheid om terug te reizen naar die tijd en een unieke rally te rijden in een echte historische wagen. De Volkswagen Kever is een legendarische Duitse auto die in de vorige eeuw een tijdje het straatbeeld bepaalde in binnen- en buitenland. Kever rally is de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. En tevens een gezellige manier om de prachtige natuur van Overijssel te ontdekken.

Kever rally voor vrijgezellenfeest bij Het Schwarzwald

Met vooraf een kopje koffie of thee worden jullie hartelijk in ontvangst genomen bij Het Schwarzwald. Tijdens de tour bezoeken jullie diverse heerlijke terrassen. De ideale pauze voor een goed gesprek of hilarische momenten met je vrienden. Na de rit kunnen jullie kiezen voor een diner naar keuze, zoals een barbecue, à la carte-menu, tafelgrill of bourgondische hittesteen. Zo heb je een complete invulling voor het vrijgezellenfeest!

Wie van jullie is de slimste?

Onderweg ga je de strijd aan met je vrienden en krijg je tijdens de puzzeltocht diverse foto-opdrachten en hersenkrakende vragen te verwerken. Aan de hand van leuke opdrachten en bolletje-pijltje navigatie volgen jullie een spraakmakende route door Overijssel. Deze leidt je onder meer langs het historische kunststadje Diepenheim, Markelo, Hollandse Schwarzwald (Rijssen), Nijverdal en de Holterberg. Het winnende team zal aan het einde van de dag passend worden beloond!

Kever rally: het ultieme vrijgezellenfeest

Ontdek het natuurrijke Twentse landschap, ervaar de nostalgie van de Kever rally en sluit de gezellige dag af met een heerlijk diner. Kever rijden is uitermate geschikt als activiteit voor een vrijgezellenfeest. Hier zullen jullie nog lang over napraten …

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren