Beleef 't avontuur!

GPS adventure tour voor vrijgezellenfeest

Een GPS avontuur door het Schwarzwalder bos

Staat er binnenkort een bruiloft op de agenda en zijn jullie nog op zoek naar een vrijgezellenfeest om de aanstaande bruidegom te verrassen? De GPS adventure tour van Het Schwarzwald biedt jullie een gezellige boswandeling door het Schwarzwalder bos met vragen en activiteiten. Zorg ervoor dat je de weg niet kwijtraakt!

GPS adventure tour voor vrijgezellenfeest

Ons GPS adventure tour navigatiesysteem leidt jullie langs de mooiste plaatsen van het Hollandse Schwarzwald. Natuurlijk zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden, en zo ook voor deze activiteit. Aan jullie de taak om de kortste route naar punt 1 te vinden via de GPS navigatie pijl. Eenmaal aangekomen bij punt 1 volgen jullie de tocht over de aangegeven route in jullie GPS-systeem.

Hersenkrakende vragen en leuke activiteiten

Gedurende de GPS adventure tour voor vrijgezellenfeest krijgen jullie, indien dit gewenst is, te maken met diverse gezellige en uitdagende vragen en activiteiten. Uiteraard is het gebruik van hulpmiddelen (zoals een mobiele telefoon) daarbij niet toegestaan. Daag de vrijgezel uit om de GPS adventure tour tot een goed resultaat te brengen!

GPS adventure tour voor vrijgezellenfeest: gegarandeerd gezelligheid

Het GPS systeem dat we gebruiken voor deze activiteit is zeer gebruiksvriendelijk. Zijn jullie op zoek naar een vrijgezellenactiviteit voor een grote groep? Ook dan is de GPS adventure tour zeer geschikt. De activiteit is namelijk niet alleen geschikt voor kleine groepen, maar ook voor de grote vriendengroepen (6 tot 50 personen). Enthousiast? Verras jullie ‘vrijgezel’ met de GPS adventure tour voor vrijgezellenfeest!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren