Beleef 't buggy rijden

Buggy rijden voor vrijgezellenfeest

De stoerste off the road race voor elk vrijgezellenfeest

Buggy rijden voor vrijgezellenfeest is actie, spanning en vrijheid. Voel de adrenaline als je met je vrienden de stoere race door het prachtige Twentse landschap rijdt. In een 150cc cross buggy met een snelheid tot wel 70 km per uur beleven jullie een stoere en modderige buggyrace! Wie zal er gaan winnen?

Buggy & BBQ

We beginnen het vrijgezellenfeest met een kopje koffie op onze locatie. Daarna worden jullie meegenomen naar het activiteitenterrein. De instructeur vertelt je meer over het buggy rijden en geeft veiligheidsinstructies. Jullie krijgen gratis brillen in bruikleen tegen het opstuivende stof en zand. Dan kan jullie stoere avontuur beginnen! Neem plaats in de buggy’s en de race is begonnen! Halverwege is er een tussenstop waarbij bestuurder en bijrijder kunnen wisselen. Bij Het Schwarzwald kun je na het buggy rijden de dag feestelijk afsluiten met een biertje en een gezellige barbecue. De perfecte invulling van elk vrijgezellenfeest, dat gegarandeerd in de smaak zal vallen!

Buggy rijden voor vrijgezellenfeest in een Twents uitdagende landschap

Wij vinden dat bij het buggy rijden het cross gevoel pas echt tot z’n recht komt op de onverharde wegen. Onze buggytour is dan ook voor een groot deel off the road, zodat jullie onbeperkt kunnen crossen! De buggytocht zal plaatsvinden over verharde en onverharde zand- en bospaden waarbij u de mooiste paden en uitzichten te zien krijgt! Dit alles gebeurt uiteraard onder leiding van een ervaren en gecertificeerde instructeur, die in een Jeep met de groep meerijdt. Ervaar zelf de uitdagingen die ons prachtige landschap ons te bieden heeft.

Beleef de uitdagende buggyrace

Buggy rijden is een uitdagende en spannende activiteit voor elk vrijgezellenfeest. Juist de snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit razend populair. Het Schwarzwald gaat voor maximale beleving én veiligheid door enkel te rijden met buggy’s van de beste kwaliteit en professionele instructeurs de buggytocht te laten begeleiden. Enthousiast? Roep je vrienden bij elkaar en boek meteen jullie vrijgezellenfeest!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren